Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm.

Marmorni kolač
Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm.
En del kosila je prišel po pošti, neka ribja čorba. Grška solata, komplet z olivami in feta sirom in baziliko. Seveda, z bučnim oljem. ![]()
![]()
Mamamia, nargilo bi jst tudi :))
Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
Saša
Ninja: wau!
Danes, en expectacion la lluvia pronosticado ( po naše: zrezek z rižom in solato ):
| Sashika je napisal/a: |
Mamamia, nargilo bi jst tudi :)) Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
|
Ti samo pridi ....![]()
Mamamia
mamamia| Sashika je napisal/a: |
Mamamia, nargilo bi jst tudi :)) Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!
|
Ti saao pridi, evo, izbiraj: Iran, Libija ...

| ežoj je napisal/a: |
Danes, en expectacion la lluvia pronosticado ( po naše: zrezek z rižom in solato ): |
, viš, na našem koncu pa pomeni: testenine (iz moke in drobtin) s pestom (prva bazilika iz domačega balkona)
zraven še skleda hrustljave solate, češnje
lp
mzmmešana solata iz zelene solate, korenja, surove zelene, oliv, z baziliko, gor pa pečena marinirana piščančja prsa (z ostrigino omako)
www.mojalbum.com/naredilaanaMamamia, zakaj vsa ta izbira??? Zdaj se pa ne morem odločit ![]()
Mzm, danes je bil tudi pri meni dan za pesto, sem dobila en kup domače bazilike in sem jo kar hitro porabila. Zaenkrat še v hladilniku, kmalu na mizi![]()
Focaccia za večerne obiske......pa zaloga hladnih rogov![]()
![]()
![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako