Danes: zelenjavno-mesna enolončnica po trenutnem navdihu(mlado zelje, krompir, paradižnik, korenček, koruza, malo pireja iz rdeče paprike, pa koščki popečene svinjine na čebuli in česnu. Svež rožmarin in lovor s poreklom.
Jagode.
Danes: zelenjavno-mesna enolončnica po trenutnem navdihu(mlado zelje, krompir, paradižnik, korenček, koruza, malo pireja iz rdeče paprike, pa koščki popečene svinjine na čebuli in česnu. Svež rožmarin in lovor s poreklom.
Jagode.
danes krajnske klobase,jajčka na oko in berivka.
Jutri golaž iz svinskega želodčka pa polenta,malo potreseno še z parmezanom,zraven pa spet berivka.
LP
Bogomira
Danes- pomfrit, ocvrti kalamari, tatrska, mešana solata
včeraj- čorba z ješprenom in zelenjavo
Jaz pa zdele šele kuham kosilo - ne za jutri, za danes :-S.
lp
cervusJanaa, tole zagrebška je pa nebeška.
A si jo sama nardila?
![]()
naor
Kaneloni,solata s testeninam,bučke v smetanovi omaki!Sladica, spet jagode ,danes gozdne!
HHHH a danes pa Ežoj ni nč jedu?Verjetno si je privošču kosilo na študentske bone(živeli študentje) al je šel pa spet kam na potep ,pa je h Dragički zavil na tist zavidljivo lep kos vratovine!

Danes fižolova juha, bezgova omleta, krhki flancati od včeraj
Danes: žrebičkovi zrezki v naravni omaki, domača berivka
Jutri: Brancin v pečici s kifelčarjem + solatka (ne vem še kakšna)
Nedelja: (predvidoma) Pečen piščanec, jasminov riž, stročji fižol v solati, sladica (verjetno marmorni kolač)
Mogoče mi pa rata še kakšno sličico poslati.
Lep vikend vsem skupaj
leandrosNejčica lušte mi delaš z temilimi jagodami!!! Ti lumpa!![]()
Včeraj smo imeli za kosilo pico
Danes pa krompirjev golaž za posladek pa domač jagodni sladoled
lučicabožemili, leandros, a mate že kifeljčarja??? A si ga februarja sadila???
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Jabolčne kremšnite