NEDELJA - ŽIVEL PRAZNIK DELA! ![]()
![]()
![]()
Juha iz govejega repa z ribano kašico; goveji zrezki v omaki, ajdova kaša na panceti in šampinjoni; matovilec in berivka:

Pozdravček!
NEDELJA - ŽIVEL PRAZNIK DELA! ![]()
![]()
![]()
Juha iz govejega repa z ribano kašico; goveji zrezki v omaki, ajdova kaša na panceti in šampinjoni; matovilec in berivka:

Pozdravček!
Goveja juha z rezanci, pečene perutničke, paprika in bučke ter krompir povaljan zraven perutnic, pa seveda šnitka.
Lepo nedeljo!

Pokorno javljam, da sva jaz in muc-mac uspešno preživela pojedino iz ostankov velikonočnih.
Multivitamin
multivitaminPrvi maj ne bi bil to, kar je, brez piknika, žara in seveda rdeče barve:

lp
cervusJaz sem si pa poiskal pionirsko rutico pa sem si jo zvezal okrog vratu. Čepica mi več ne paše. Mi se glava od takrat opametila in narasla. Groza,mi je kr dol padla čepica. Zaj pa poslušan internacionalo. Verjetno bodo sosedi dobili živčni zlom, ker mam ful na glas pa še pojem poleg.
Multivitamin
multivitaminVčeraj: piščančje jetrce na endivji, popečeni angleški muffin, ![]()
Danes: Gazpacho. Carne asada, mariniran že pri mesarju, tortillas, zraven tipične mehiško obarvane priloge. In margherita ali dve. ![]()
![]()
In princeske;

Vanja
elaphus, mi smo se pridružili, piknik na kubik, tak, da po njem samo še spodobno padeš v horizontalo in zaspiš kot ubit (MM
, zdaj veš, zakaj se ni nihče oglasil na telefon
)
Danes, kot se za tak dan spodobi, najbolj rdeča kočerja: pašta iz "tri s" paradižnika: suh, svež, shranek

skleda rdeče pese v solati in jagode
japaja, se vdam! Najprej sem mislila, da imaš mačko, potem kakega malega terierja, a smeški so tako za psa, kot za mačko ![]()
Uf, kar tri verzije velikonočne reciklaže sem zvedela (tudi Ninja24 je dala zanimivo), ![]()
lp
mzmDanes: mesno zelenjavna rižota,solata berivka z rukulo ,sirov zavitek.
Jutri:obara, palačinke,solata.
MilžiNedelja: polnjene pečene paprike, pečen krompir, berivka.
Večerja: domač pirin kruh, tunin namaz
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Najbolj enostavni piškoti s črto