Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Sem mogla s kosilom pohitet, da slučajno kdo od svatov ne pride k meni...

in sicer: ohrovt s perutnino:

picture_4642_613

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 29. 2011 11:24

porova korenčkova enolončnica z ajdovo kašo, popečena skuta z rozinami, zraven zadnji lanski češnjev kompot iz kleti

Sonja

Danes sem za kosilo naredila rižotko z beluši, korenčkom in grahom + skleda solate :)

Zeleni šparglji so v Merkatorju še nekoliko dragi

larci

Danes fižolova juha, prav kraljevsko dobra. Še ne vedo kaj zamujajo vsi, ki so hiteli v Buckingamsko palačo na kanapeje! Sicer pa lepa poroka, lušno za pogledat.

Zdaj pa in malo sladoleda!

naor

Hudirja, kam pa je šlo moje kosilo, pa tako sem se potrudila, s kosilom in s pisanjem.

Tudi jaz sem bila malo prilimana na tevejček, ampak vseeno je bilo kosilo prima:

filana paprika (kuhana zjutraj), pire krompir (kuhal se je med poroko) in skleda berivke (darilo moje mame), za nejedca paparike pa faširan zrezek-.

Tako je uspela poroka in moje kosilo. Za poobedek pa in vinski keksi od dobrega soseda.

Balenka
Pri nas pa danes : juha iz govejega repa z ribano kašo, pražen krompir z zeljem in česnom,(kristalka iz trgovine) z domačimi rdečimi redkvicami. pa vsakemu svoj nožek za obiranje kosti repa. rosie
Petek: falafel, pečen krompir, berivka, zdrobova strjenka. breskva

Ribon, zelena solata in zelen.

Vilma

A kanapejčkov pa v SLO ni nobeden imel, hihi...?

Zdaj bom pa še jaz nekaj pojedla, prepečenec pa putr pa  kaviar pa en kozarček penine pa mogoče še kej....sm tok dobre vole k smo našo zverinico k seb spravl..vse se da če se hoče in če se verjame in če.....če,če,če....

nimamo smeška za našo žvau, pa naj bo

japaja

Evo Ežoj je pa zgelda šel k Betki na kanapejčke...

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti