Danes pri nas jemo krompirjevo solato (majoneza, zenf, bučno olje), pohane ribe, pohan sir in pohane bučke.
Jejža
Najbolj enostavni piškoti s črto
Danes pri nas jemo krompirjevo solato (majoneza, zenf, bučno olje), pohane ribe, pohan sir in pohane bučke.
Jejža| JanisJoplin je napisal/a: | ||
Komunicirava, ker sem jaz nekaj vprašala, ti pa si mi odgovorila. S pomočjo googla pač. Če pa bi jaz pogulgala, pa ne bi nič zinila, pa ne bi komunicirali.
|
pa na ta racun smo tudi ostali izvedeli nekaj o temu ![]()
Meni je problem guglat za druge samo kadar imam obcutek da doticni lenuhari.
Sem sedaj slišal - gostilna Dela v Ljubljani. Socialno podprt projekt, za mlade, ki nimajo izobrazbe dokončane in se potem tam izučijo. Zelo,zelo pohvalno. Sem vesel,da se nekaj tako lepega pr nas dogaja.
Edino naslova ne povedo, po posnetku na tvju pa mora bit nekje v centru. Mogoče Trubarjeva. In celo so povedali,da bodo projekt razširili na celotno državo. Držim pesti.
Multivitamin
multivitaminJaz pa sem si danes naredila šampinjone z jajčki + skleda solate ![]()
![]()

Danes pasulj brez mesa, palačinke, za posladek meditacija na terasi.
lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Kitajski rezanci s piščancem