No, saj se mi je zdelo nekaj podobnega rižu in grahu. Pomembno je, da je vam všeč![]()

Svinjska ribica
No, saj se mi je zdelo nekaj podobnega rižu in grahu. Pomembno je, da je vam všeč![]()
Irena, meni se je zdelo čist okej. Rižota je itak dobra tud drugi dan, krompir je vedno fajn. Pa rdeča pesa je meni osebno ful dobra. Carsko kosilo si imela. Da o tvojih fotkah niti ne govorim,ker so zakon.
Sem se itak odločil,da bom jutri delal faširane šnicle in sedaj tehtam ali bi restan krompir kot kolega al bi pommes. Ker itak oboje paše. Sem se pa tud spomno, da poleg paradajz solate lahko tud peso nardim. Tak, z veliko kumine imamo pri nas radi.
Multivitamin
multivitamin
piščančja prsa iz pečice in velika skleda solate :) :)
larciČETRTEK:
Rusko zelje:

Pozdravček!
Dragička, lepo te prosim,da mi na ZS pošleš, kak to zelje nardiš. Malo se mi sanja, ne pa dovolj. Al pa kr sem, da bodo še drugi meli kaj od te dobrote. Hvala.
Multivitamin
multivitaminJa, dragička, kr sem ga daj na kratko, se mi zdi, da je to kaj grškega ali srpskega ( ne pa ruskega ).
Pri meni danes, nadaljevanje akcije praznim zmrzovalnik. File nečesa z Aljaske ( verjetno kakšna kanadska kemijska industrija ), tako, od daleč, spominja na ribo:
za posladek limnolino afnanje ( evo, kako se naredi ):

mal je packarije, ni pa noben kunšt. Priporočam.
ežojJa darling, lahko bi napisal kako se temu reče.
Sem danes sploskal faširane. Mučos finos. Kaj pa japaja? Menda ja ni šla v Madrid. Sem bil včeraj in je blo bezveze. Čakam,da se oglasi.
Multi
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Sendviči iz ajdovih rogljičkov