Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Irena, prosim ne nabijaj mi kompleksov s palačinkami. Danes sem obvladal nekak trance pa mačke in modo. Palačink pa nikol ne bom.

Aja Franciska, kaj pa fižolovi juhi fali. To je ja dobro.

Danes sploh več ne vem kaj bi. Bom že nekaj. V ritmu muzike za ples.

Multi

multivitamin
Petek: piščanec v omaki, skutini žličniki, berivka. Sobota: pečena postrv, krompirjeva solata z drobnjakom, domač kavni sladoled z lešniki. breskva

Multi, ta nova gostilna, ki te zanima se bo odprla novembra na Poljanski cesti.

naor

Aja, jaz sem pa razumel,da je to že odprto. No, kakorkoli že, bom šel tja na kosilo.

Multi

multivitamin

Čuj multi, ti samo treniraj, samo obupat ne, boš videl, da si bodo še prste lizali za tvojimi palačinkami...

irenakr

Hvala Irena. Nikol se ne bom naučil. Sem se pomiril s tem.

Multi

multivitamin
Multi pa ja te ne bodo ene palačinke dale v koš, če znaž skuhati kosilo boš tudi palačinke, saj testo se zmeraj prime na ponev tako ali tako. Mogoče so pa preveč anfoh zate? Saj bo šlo. franciska

Ne bom več eksperementeral s palačinkami in šmornom. Ostalo ja, to pa več ne bom se za......l s tem. Finito in basta.

Hvala za vzpodbude. Čalapink pa nam nikol več niti poskusil delat.

Cmoka,

Multi

multivitamin

danes:

img_0229_595Za posladek rabarbarin kompot, še za čez mal španske slovnice ( kaj pa imate proti kančku mazohizma ?).

ežoj

Orada, radič in sivi pinot.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti