Domači Ferrero Rocher
Danes:
- odmrznjena bolonjska omakca
- špageti
- sir, hruške, vino
Posladek:
- proti Madridu
, vsaj prvih 15 km, pol pa desno zavijem po španski bezeg
![]()
Vedno bolj so mi všeč tvoji posladki. Nič ne redijo, pa vseeno razveselijo dušo in telo! V večini primerov.![]()
![]()
ah, japaja, jaz sem že tam. Hehe, dok se ti voziš autom, ja u Madrid avionom. Je hitreje, veš. Mučo hitreje pol so pa tu tud mučosi. Malo levo,desno. Ne morš zgrešit.
Multivitamin
multivitaminSREDA:
S sirom in krompirjem nadevane paprike (pečene v pečici), ribji fileji, matovilec:

Pozdravček!
A pol boš mel danes za kosilo mučose, multivitamin?
Pa mama, ne bo nič jedla? Si jo kar samo pustil?
japaja
Joj, si radovedna KWAK. Sem
oskrbel za mamo, mačko in ostale. Pol sem šel pa na mučose in mučite. Ma kaj pride prvo bo. Nam zbirčn. Alora domina, danes, Ledo. Ledo piščančji medaljoni, Ledo zmržnena zelenava za žar. Solata pa paradajz in mlada čebula nastojnici. Ma, kaj ti bom tolk pisal. Nimam cajta. Tu so ful muherosi.V Madridu namreč. Predn boš ti z avtom tu, bom jaz že vse ponucal. Ti priporočam, da se vmes ustaviš pr Reneju pa Judith. Pa Allo, Alloo nardiš k men v Madrid, če so nju hok on the line. Škoda benze v tej krizi.
Multivitamin
multivitaminZaradi čiščenja do nadaljnjega zaprto!
lp![]()
Mesne kroglice v omakci iz pelatov na širokih rezancih, solata. Včeraj postrvi s krompirjem pečene v pečici, za jutri še ne vem.
mejačkaGlavna jed bolj skromna, posladek pa pravo razkošje.
lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Cvetačna juha s popečenim kruhom