Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes mesna omaka, testenine, solata Za posladek pa sprehod ...
danes: gobji golaž in kruhovi cmoki, jabolčni zavitek

Danes, musaka:img_0193_595za posladek mal martinčkanja.

ežoj

Jaz pa danes goveji zrezek na naravni način (posoljen, na hitro popečen), pire krompir in zelena solata Za sladico jabolčno pecivo http://www.kulinarika.net/recepti/14834/sladice/jabolcn sprehod, za boljšo prebavo pa eno grozno knjigo (da me prime ...)

JJ

Danes sem imela prost dan, sem šla lepo k frizerju, potem pa:

zrezki po dunajsko - nekaj svinjskih, nekaj puranjih; pečeni na mešanici masti in olja

restan oziroma pražen krompir, tudi na mešanici masti in olja

zelena solata

Zlata klasika torej, tega nisem niti fotkala.

Mamamia

mamamia

Danes je bilo po domače (pa če se eni na nos postavijo) : domača jajca s čemažem, domače cepkane paprike in domač pirin kruh

sdc17658_595

Hvala prijazni kulinaričarki

lp

mzm
Te ima pa res rada, če ti šenka cepkane paprike...ker s tem je toooooolk velik dela, kolk so dobre! Ognjič

Joj, jaz sem pa danes bil tudi pocestnik-ca. Od pisarne do pisarne, od trgovine do trgovine. Mislim, od hrane nič tam ne dajejo. Tako, da sem na koncu pristal na eni pumpi. Tam sem si kupil eno rio-mare solato al karkol že to je. Pa en rogljiček. Ko živa Živana sem živel na cesti. Dobro, sem si kupil nov laptop, da sedaj lahko razlagam kako je bilo. Ma, bilo je grozno. Najprej me je ena frfrau na mestni občini Maribor skregala, da kaj hodim, ker je še ful dolgo. Se me je usmilila. Vtipkala toliko v sistem kot znaša moj prvi stavek in rekla, oglasite se enkrat avgusta al septembra. Ko vam pač bo. Okej. Pol sem letel oz pešačil do doma 10 minut. Pol sem doma spil kozarc vode, šel na to pumpo, kjer sem kupil kokakolo, radensko,hrano za mačko, neke rogljiče. Pol sem vmes mel mamo na operaciji sive mrene. In mene so klicali naj pridem. Jaz na Studencih na pumpi, mama na Oftamedu. Jaz peš letim domov z vsemi vrečkami. Pol po novi računalnik in po mamo slepo. Pol čakamo taxi. Pride. Pripelje. Vključim zadevo - ne dela. Grem nazaj na prodajno mesto. Tam so miprijazno rihtali celo zadevo 3 ure. Da lahko sploh pišem tle. Ma GROZA. Aja,vmes sem še leto v lekarno po neke kapljice itd. No, se mi je itak že potrdilo znano, da se je vsaj s taxijem poceni vozit. V Mb in v Lj.

Multivitamin

multivitamin

Ognjič je napisal/a:
Te ima pa res rada, če ti šenka cepkane paprike...ker s tem je toooooolk velik dela, kolk so dobre!

Ognjič

A ne? Vem, koliko je dela! Pa kako dobre so bile! (no, en mičken jih je še za Človeka, če bo hiter)

lp

mzm

Danes: špinača in pire.

Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti