Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: Pečeni piščančji zrezki, pire krompir in špinača iz kopriv- to bo za naju z hčerkico (mož ne je špinače in perutnine), za moža pa verjetno pica Jutri: najvrjetneje nakaj iz mletega mesa- še nimam ideje lučica
Včeraj: svinjska pečenka s krompirjem izpod peke http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com
Liguini odlično, to imam rada Ppri nas včeraj Sv. zrezki z tenstanim krompirjem in sirom, solata mešana z rdečim radičem, za posladek pa " ropanje" iz omare,Kar premore in tisti, ki mu je za sladko. Danes eden hrenovko in solato z rdečim radičem zabeljeno z bučnim oljem, drugi pa pečen sir in solato z radičem in olivnim oljem. Za jutri pa še ni načrta. franciska
Danes frtalja z olivami zame, za dragega pa ragu (iz skrinje) in špageti, od včeraj ostala čokoladna rolada z banano. Saša

Čufti v paradižnikovi omaki s pire krompirjem in zeleno solato.

Jejža

Danes: čemaževa juha s pirinimi opečenimi kruhki, jelenov golaž, kruhovi cmoki. Za posladek pa nazaj v službo......

rimljanka
Lučica, jeeeee......špinača iz kopriv, najboljša. Hmm, špinača z kopriv se pa ravno tako sliši , kot regrat iz endivije, hihihi. Samo jaz tudi zmeraj rečem špinača iz kopriv. Koprive pripravim enako kot bi špinačo.. To bo danes moja večerja..

...za popoldanski posladek - ostanki "čudovitega testa" 

picture_4522_290

nastale a˝la miške, zraven jagode:

picture_4544_595

Pozdravček!

Danes pa omletka z zelenjavo :) za posladek jagooode

larci

Danes:

- pocestniško kosilo

(dokler je še lepo vreme gremo ene par krogov med štanti s knjigami KVAK)

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti