No ja, ežoj, tudi tvoje kosilo ne zgleda "švoh"
jaz pa sem danes imela govije zrezek v smetanovo-sirovi omaki, kruhov cmok (domač, itak) in zeleno solato. Za sladico pa na sprehod, preden se ulije![]()

Cvetačna juha s popečenim kruhom
No ja, ežoj, tudi tvoje kosilo ne zgleda "švoh"
jaz pa sem danes imela govije zrezek v smetanovo-sirovi omaki, kruhov cmok (domač, itak) in zeleno solato. Za sladico pa na sprehod, preden se ulije![]()
Danes malo čudna kombinacija, je blo pa dobro - bolognese omaka. Potem sem odkril,da doma ni nikakršnih testenin. Se mi ni ljubilo v trgovino. Sem v shrambi najdel mlince. In smo imeli bolognese omako z mlinci in zeleno solato.
Multivitamin
multivitaminoooooooooooo,
. takoj bi se povabila na kočerjo. Lepo za učke in vem,da je bilo
.
Ker se nam je včeraj mehiška večerja sfižila, smo vztrajali danes pri mehiškem kosilu.
Tortilje za Človekinje in hrenovke za Človeka. Šleka pac, kaj pa ne jesta tortilij. Pa tako nebeško dobre so bile.
BalenkaDanes: makaronflajš z zeleno solato.
Jannaa
Sreda: testenine z bučkami v smetanovi omaki, puranji zrezki, zelena solata, domači marelični sladoled.
breskva Danes smo imeli špagete, ki so koketirali s špageti na način Matriciana, le da je bila namesto slanine iz ličnic (guanciale) kraška panceta. Ob pomoči prijazne kulinaričarke, bom kmalu lahko poskusila še s slovensko "ličnico". Saj res, ima pri nas še kakšno ime ta slanina?
Fotografije ni, saj gvišno še niste videli nobene moje s špageti, ardečimi, a ne ![]()
![]()
Multi, to si pa dobro skombiniral, bravo.
lp
mzmVčeraj: Krompir v kosih, čevapčiči, solata.
Danes: beli krompirjevi žganci in segedin.
Jutri: Čufti, pire krompir, solata. Za sladico pa današnji popoldanski puding ali pa jutrišnje bananino pecivo.
JejžaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom