Kremna juha s kruhovimi kockami, pečene hrenovke, leča z drobnjakom, pomladna solata s krompirjem.
Za posladek pa
in včerajšnji štrudelj.
lp

Kremna juha s kruhovimi kockami, pečene hrenovke, leča z drobnjakom, pomladna solata s krompirjem.
Za posladek pa
in včerajšnji štrudelj.
lp

Danes malce drugačno kosilo ((:
Pleskavica v lepinji + malo sira notri
, skleda motovilcaa ((((:

P.s. tista majoneza je od očeta. Edini v družini ki jo je![]()
Jaz pa danes, enako kot dragička le, da je namesto piščančjeg bedra skuša ( iz akcije praznim zmrzovalnik ), namesto riža je un krompir, k ne vem točno kako se zapiše, namesto zelenjavnega mixa pa sadni mix ( limona in olive ):
katera jedilnica lahko trikrat ugibate.
Ežoj, jutri bo štipendija, veš, pa lepo vreme baje.
Uživaj.
Multivitamin
multivitaminnedolžna mineštra

polentina torta, tokrat s šparglji in skleda "vrtanega" (?? še vedno ne vem, kako se temu radiču še kako drugače reče) radiča s krompirjem, vročim.
ežoj, ugibam prvič; mačja??
lp![]()
Vrtan, po moje, ker spomaldi spodrežemo cele glavice ali rozete, ki so zrasle iz korenik, ki so prezimile. Ga "zvrtamo" iz zemlje. Obstaja še glavnat, rezivec,..... Taka je razlaga po moje, ni uradna.
O, hvala! ![]()
lp
mzmpohan piščanec, pražen krompir, široki rezenci, motovilec
Balenka
Goveja juha z rezanci, skutini štruklji z gobovo omako, regratova solata z vročim krompirjem
PetyaDanes:
- iz zamrzovalnika vzela ričet
- jaz grem pa na ribe
Posladek:
- bomo še videli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Pivski kruh