Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evo Ežoj, ena slikica za tebe proti depresiji. To sem danes skup "sčarala" pred vhodom, da energija boljše teče,  pogled na rožce pa itak vedno razvedri dušo in srce...

lpsam_1408_595

irenakr

Pečen piščanec, kruh, banane, jogurt, za posladek pa (po japajajino) obrezovanje drevja in pobiranje odrezanih vej .

lp

cervus
Krompirjev golaž s hrenovkami,regrad s krompirjem,svež domač kruh, višnjev zavitek Lp Arima

Ežoj, pohvaljen, lepa slikca. Pomlad je tu, se vidi tudi pri Ireni.

Sicer sem pa jaz danes južinala jetrca in tržaški solatnik, pa krompir v kosih. Najdražji pa pečena bedrca in mešano solato iz kozarca, ker ne mara preveč radiča. Takole si izmišljujemo in kompliciramo.

naor

Danes pica....imag0044_595imag0043_595

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 01. 2011 07:46

čemaževo-belušna juha, mrežna pečenka, skutni narastek (recimo, ali pa pita gužvara), motovilec in regrat v solati. Bila je bolj kočerja kot kosilo.

rimljanka

Hehe, pri nas je vedno kočerja ali večerja. , upam, da ni nič narobe s tem!

Danes smo imeli nekaj, kar že zelo dolgo nismo, pašto , ardečo, samo česen, pelati in na koncu bazilika, zraven pa skledo radiča. O "čokolatinih" pa ne bi...

lp

mzm

Včeraj: goveja juha, patata con polo, kumarice in koruza v omaki; sladoled

Danes: zelenjavno-mesna obara; sladoled

Petya
Danes:zelenjavna čorba,(zelje ,cvetača ,krompir ,korenje) hrenovke(ovčje),regrat s krompirjem. Jutri:golaž,polenta,regrat. Milži Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 29. 2011 21:36
pri nas bo danes : rižota, regrat s krompirjem beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti