Evo Ežoj, ena slikica za tebe proti depresiji. To sem danes skup "sčarala" pred vhodom, da energija boljše teče, pogled na rožce pa itak vedno razvedri dušo in srce...
lp
Evo Ežoj, ena slikica za tebe proti depresiji. To sem danes skup "sčarala" pred vhodom, da energija boljše teče, pogled na rožce pa itak vedno razvedri dušo in srce...
lp
Pečen piščanec, kruh, banane, jogurt, za posladek pa (po japajajino) obrezovanje drevja in pobiranje odrezanih vej
.
lp
cervus
LpEžoj, pohvaljen, lepa slikca. Pomlad je tu, se vidi tudi pri Ireni.![]()
![]()
Sicer sem pa jaz danes južinala jetrca in tržaški solatnik, pa krompir v kosih. Najdražji pa pečena bedrca in mešano solato iz kozarca, ker ne mara preveč radiča. Takole si izmišljujemo in kompliciramo.
![]()
naor
Danes pica....

Bojanca
čemaževo-belušna juha, mrežna pečenka, skutni narastek (recimo, ali pa pita gužvara), motovilec in regrat v solati. Bila je bolj kočerja kot kosilo.
Hehe, pri nas je vedno kočerja ali večerja.
, upam, da ni nič narobe s tem! ![]()
Danes smo imeli nekaj, kar že zelo dolgo nismo, pašto
, ardečo, samo česen, pelati in na koncu bazilika, zraven pa skledo radiča. O "čokolatinih" pa ne bi...![]()
lp
mzm
Včeraj: goveja juha, patata con polo, kumarice in koruza v omaki; sladoled
Danes: zelenjavno-mesna obara; sladoled
PetyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Burek z lahko solato