Pri meni danes ponovitev od včeraj:

Pri meni danes ponovitev od včeraj:

Ponedeljek (ker že kuham): enolončnica z mletim mesom in več vrstami fižola (bel, rdeč, svetlo rjav), boba in koruze (slednjo sem dodala pisani mešanici, ki jo sicer kupujem pri bo frostu). Že zdaj diši.
Mamamia
mamamiaFajn. Lepo bi te prosil,če mi lahko na ZS pošleš kak delaš to al pa tu gor prilimaš. Hvala.
Multivitamin
multivitaminSila razmer, zato danes hladna kočerja: pečena sv. prata, svež drobnjak iz gmajne, hren, pindžur, sveže korenje in na posebno željo moje soimenjakinje, tudi okisana špinača ![]()
![]()
![]()

O, pinka, lepo! Edino, a si pozabila, da znamo brat?! ![]()
lp
mzmWow miš, danes pa ti je ratlo. Vidim vse. PERFECT.
Multivitamin
multivitamin![]()
, ne, pinka, ojej, "znamo brat" zato, ker si napisala, da ti kuha, le slikaš nič, torej, saj lahko le napišeš, kaj ti skuha! Ajoj, zmeda ![]()
lp![]()
Ma miš, zakaj ti vedno tako zmedo nardiš? Kaj te briga, kaj je en tam nekje eni kuhal? Jaz te pohvalim pa si mrtvo hladna. Ti še očitno nisi ribnika vidla pa![]()
![]()
![]()
![]()
, jao srce ta te bo sneknila,če bo prilika.
Multivitamin
multivitamin![]()
![]()
, hvala, multi!
Morbit bi prej reagirala, če bi mi verjel na besedo, da je zelenjava, četudi je ne vidiš, ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
mzmZa kosilo je bil bograč...potem pa še malo sira, pršutek, biftek....rolada, torta in šarlota...pa še
:) pa seveda ![]()
![]()
![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Piščančja stegna z miso pasto