Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

bo treba, multi, a ne vidiš, da je v testu špinača, pa v nadevu por, pa finokjo, edino paprike ni

lp

mzm

Elaphus draga,če pa me razcufajo,ne. Med slovenistiko,hispanistiko,anglistiko,kroatistiko pa kaj vem kaj vse še. Pa vse pomešam pol. Niti več ne vem al je trnje al trni. Bo že gnedige frau Rimljanka pojasnila,kaj točno bode. Al trn al trnje,al ruža sa trnjem al brez. Al pa regrat al mimoza al akacija.

Multivitamin

multivitamin

Miš,ki te ti na fotki špinačo pa por vidiš? jaz vidim samo dva rezanca paprike na vrhu. Rdeče. Drgač pa vidim meso pa testo.

Multivitamin

multivitamin
Pri nas včeraj: goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovka, berivka Danes: goveja juha z rezanci, telečja ribica, pražen krompir, regrat
Danes smo se pa sladkali z marec

Danes za nedeljsko kosilo: obvezna goveja juha, rižota (basmati riž) s korenjem, piščančjim prsim in curryem, zraven pa skleda motovilca

larci
Evo zmoke, dečko kuha, samo nič ne slikamo. Na prvi slikci pa metka s čebelkom. Graham rogljički s sezamom, dagnje in kozice na buzaru, losos v pečici z rožmarinom, blitva s krompirjem, solata s koruzo, istrsko rdeče vino. Opis za zmoke. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 27. 2011 20:09

Včeraj, sobota: kremna juha iz bučk, orade in brancini n ažaru, kuhan krompir, motovilec in regrat za soalto

Danes, nedelja: pečeni rakci z rižem in zelenjavo - nasi goreng, pa regrat z jajcem in krompirjem za solato, ananas v lastnem soku, obogatenem s kubanskim rumom, za sladico

Mamamia

mamamia

Špageti z mesno omako, korenje na maslu, špehovnat motovilec :

27032011001_29027032011_290

lp

cervus

Danes: kurja juha z ribano kašo, ajdova kaša z zelenjavo, naravni zrezki, bučke, paprika in pa seveda regrat z jajci.

Lepo nedeljo!sam_1364_595sam_1360_595

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti