Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz danes abstiniram od hrane. Sem pekel kuro pa je toka vmes za eno uro zmanjkalo. Pol sem dopekel,mi je pa apetit minil. Mogoče bom kasneje. Sem se pa odločil kere kuharce bi jaz mel na Yojačeru. Definitivno, dragičko pa irenokr. Japaja pa bi tudi koristila. Saj Ežoj tud. Ne vem,kako se mi je izmaknil v naštevanju.

vesolje-zmeda-press

Multivitamin

multivitamin
Za večerjo sadni mix. lp, pinka

Pri meni danes ponovitev od včeraj:

homemade_ravioli_595

Vanja

Ponedeljek (ker že kuham): enolončnica z mletim mesom in več vrstami fižola (bel, rdeč, svetlo rjav), boba in koruze (slednjo sem dodala pisani mešanici, ki jo sicer kupujem pri bo frostu). Že zdaj diši.

Mamamia

mamamia

Fajn. Lepo bi te prosil,če mi lahko na ZS pošleš kak delaš to al pa tu gor prilimaš. Hvala.

Multivitamin

multivitamin

Sila razmer, zato danes hladna kočerja: pečena sv. prata, svež drobnjak iz gmajne, hren, pindžur, sveže korenje in na posebno željo moje soimenjakinje, tudi okisana špinača

sdc16157_595

O, pinka, lepo! Edino, a si pozabila, da znamo brat?!

lp

mzm

Wow miš, danes pa ti je ratlo. Vidim vse. PERFECT.

Multivitamin

multivitamin
Ojej, pozabila napisat. Že popravljeno. Ampak mi je vse slike razmetalo.

, ne, pinka, ojej, "znamo brat" zato, ker si napisala, da ti kuha, le slikaš nič, torej, saj lahko le napišeš, kaj ti skuha! Ajoj, zmeda

lp

mzm

Ma miš, zakaj ti vedno tako zmedo nardiš? Kaj te briga, kaj je en tam nekje eni kuhal? Jaz te pohvalim pa si mrtvo hladna. Ti še očitno nisi ribnika vidla pa, jao srce ta te bo sneknila,če bo prilika.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti