Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Čorbica

picture_4394_595

Pozdravček!

Danes hitro golaž (skuhan) in kos kruha, 5 minutk počitka in takoj na kolo, preveč je lepo vreme

larci

Midva danes: ocvrti kalamari, tatarska omaka, motovilec  z fižolom in bučnim oljem; očka še čokoladno kremo.

Jutri: bučke v omaki, pomfri, regrat.

V nedeljo se bomo že kaj zmislili - če bo res 0 stopinj in sneg potem bo na sporedu tole: rdeče zelje v vinski omaki, jaz krvavico, očka pečenico in seveda posladek.

Lep vikend vsem kulinarikom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timibonči

timibonci

Danes: zelenjavni polpeti, koleraba v omaki, pečen krompir, regrat z jajčki

Jutri: rižota, regrat s čemažem (če ga bom nabrala), jabolčno/pomarančni muffini

pirnica

Danes; kokošja juha z rezanci, široki rezanci(domači) s skuto, solata in zame malo regrada z jajčkom,

za sladico pa danes jogurtve miške z jabolkom

slike_346_595slike_345_595

Lp

arima

Danes: kurja juha z rezanci, restan krompir, dunajc, solata (motovilec,regrat,radič zelen in rdeč),  spekla pa sem tudi polnozrnati hlebec (pira, koruzna moka, ržena moka).

lpsam_1350_595sam_1351_595sam_1354_595

irenakr

Irenakr, super slikce! Bom mogla it počas kuhat, ker si mi vzbudila tek

JJ

Danes zame:

- gosta regratova juha (iz baze)

- skleda regratove solate z dodatkom rmana, trobentic, vijolic, čemaža in krompirja

Brez posladka.

Če bom pridna, bo posladek jutri (ne, ne..!! čist neki drucga mislm)

japaja

Živjo! Danes našla ta forum. Morm pohvalt tistega, ki se je to spomnu ker je zeloo uporabno.

Jst sm pa včeraj ocvrte lignje, doma narejen pomri in tatarska omaka.

Danes pa bo makaronflajš narejen iz svinjskih rebrc.

lp

kuharpekarca

Danes smo imeli puranov zvitek s šparglji, polnozrnat riž, korenje in motovilec, samo me skrbi, če je bil puran domač, od edinega poštenega kmeta na Slovenskem, ali ne.

sdc16208_595

Za sladico pa bo, upajmo, nekaj podobnega, kot japaja.

kuharpekarca, pozdravljena.

ežoj, a ti pa nisi več z nami?

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti