Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

, hvala, multi!

Morbit bi prej reagirala, če bi mi verjel na besedo, da je zelenjava, četudi je ne vidiš,

lp

mzm

Za kosilo je bil bograč...potem pa še malo sira, pršutek, biftek....rolada, torta in šarlota...pa še :)  pa seveda

bogra_595

Bojanca

Multivitamin, hvala sem počaščena, vendar moj pravi, da je tudi zadovoljen z mojo kuho, tako da ne bo nič, hahaaaa,

pa lep pozdrav!

Res smo prave face tu gori....

irenakr

Bojana, maš karto za Vojedžer, next generation.

Multi

multivitamin

Saj bo šel poleg,ne. Če pa ne, pa se ga boš itak naveličala sčasoma,če bo take sekal.

Tvoje fotke in kuha so mi res super. Vsaka ti čast.

Multivitamin

multivitamin
Ponedeljek: ciganski golaž, špinačni rezanci, regrat s krompirjem in jajci Torek: zelenjavna juha, jabolčne palačinke. breskva
Špageti bolognese in solatka marec

Danes:

- golaž z belimi žemljicami

- regrat s čemažem in slanino

- pivo (ga sanjam že dva dni)

Posladek:

- na obisk k rekonvalescentki

japaja

Danes sem povabila moža in hčerko na sushi. Že včeraj sta mi Novakova naredila tak lušt. In ker je bil danes en lep dan za našo družino, smo si ga še polepšali. No, hotela sem napisati, da kavo bom pa spila doma, evo, pa sem se spomnila, da je voda najbrž že plinastem stanju.

Hvala kulinarika, kmalu bi se srečen dan spremenil v kaj zelo žalostnega.

naor
včeraj: goveja juhica z rezanci, jaz-pečene piščančja prsa s kosjo vred (je bolj žmaht), regrat z krompirjem in ocvirki, očka-biftek (pljučna) z jajčkom, motovilec, vanilijeva krema z gozdnimi sadi. danes: pikantni pasulj, suha klobasa, nariban hren, domači (pikantni) ajvar, kisle kumarice, sladica- jaz ne, očka ali sadno solato ali čokoladno kremo. Kuža-pasji meni. Timibonči timibonci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti