![]()
![]()
, hvala, multi!
Morbit bi prej reagirala, če bi mi verjel na besedo, da je zelenjava, četudi je ne vidiš, ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
mzm![]()
![]()
, hvala, multi!
Morbit bi prej reagirala, če bi mi verjel na besedo, da je zelenjava, četudi je ne vidiš, ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
mzmZa kosilo je bil bograč...potem pa še malo sira, pršutek, biftek....rolada, torta in šarlota...pa še
:) pa seveda ![]()
![]()
![]()

Multivitamin, hvala sem počaščena, vendar moj pravi, da je tudi zadovoljen z mojo kuho, tako da ne bo nič, hahaaaa,
pa lep pozdrav!
Res smo prave face tu gori....
irenakrBojana, maš karto za Vojedžer, next generation.
Multi
multivitaminSaj bo šel poleg,ne. Če pa ne, pa se ga boš itak naveličala sčasoma,če bo take sekal.
Tvoje fotke in kuha so mi res super. Vsaka ti čast.
Multivitamin
multivitaminDanes:
- golaž z belimi žemljicami
- regrat s čemažem in slanino
- pivo (ga sanjam že dva dni)
Posladek:
- na obisk k rekonvalescentki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes sem povabila moža in hčerko na sushi. Že včeraj sta mi Novakova naredila tak lušt. In ker je bil danes en lep dan za našo družino, smo si ga še polepšali. No, hotela sem napisati, da kavo bom pa spila doma, evo, pa sem se spomnila, da je voda najbrž že plinastem stanju. ![]()
Hvala kulinarika, kmalu bi se srečen dan spremenil v kaj zelo žalostnega.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko