Svinjski kotlet, ajdovi štruklji, motovilec
tejch
Hrustljava solata
Svinjski kotlet, ajdovi štruklji, motovilec
tejchDanes je bila pri nas pirina mineštra na način "ričet" in baklava.

Jao, bi z veseljem zamenjala za eno "griljato" ob prekopani zemlji...še boljše, bi "dolče" prinesla s seboj
lp![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Jao, bi z veseljem zamenjala za eno "griljato" ob prekopani zemlji...še boljše, bi "dolče" prinesla s seboj lp mzm |
Si pa upaš...če te
v ribnik zabriše, se do zime ven ne boš skobacala ![]()
| Ognjič je napisal/a: | ||
Si pa upaš...če te
|
Krepavam od smeha...
Grem takoj se sama izumljat recept za "dolče" (v eni od ljubljanskih oštarij delajo nekaj s suhimi slivami in temno čokolado, kar mi že dalj časa ne da miru, pa še na dopustu sem...:)))
lp, proxima
A te počakam, greva skupaj?
lp ![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
A te počakam, greva skupaj? lp
|
Komot, po mojem je v tistem ribniku dovolj prostora za obe ![]()
![]()
![]()
| morska medvedka je napisal/a: | ||||
Vse je res. Čisto res!. Tudi jaz imam ežoja strašansko rada, z vsako pošto bolj
|
Pa ne moreš verjamet (kot bi rekel en moj dober prijatelj) jaz tud... ![]()
![]()
![]()
![]()
Še rajš ga bom pa mela, ko bo doštudiral hispanistiko, mam zdej že 2 strokovna čtiva na lagerju za prevod. Do takrat bom pa Tulko sekirala... baje imave enako strokovno branje doma. ![]()
Ti kar ostani v stiku z mano, dete... nikoli ne veš, kdaj skupaj končava v kakšnem ribniku. ![]()
Na, ta ima pa troje dec, pa poročena je in je tud vse priznala...zdej bo treba pa že počas tist računalnik na kroglice poiskat, da bom pravilno seštela (mora bit vse pod kontrolo) ![]()
![]()
![]()
.
Ežoj, umir se mal, no...čist te bodo ugonobile! Če misliš, da ti bo
vrt štihala, si se mal zmotil. V ribnik boš frčal k unim dvem z dolčejami ![]()
![]()
![]()
Danes se je pa pri nas kuhana špinača, pire krompir in rdeča pesa in sojini polpeti!**![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Kakijeva nevesta