Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Polentina torta

sdc14303_595

skleda cikorije v solati, pomaranče

Ne vem, če sem prav razumela pri , perju in podobnem, da ima japaja rojstni dan, za vsak slučaj: . še na mnoga kvakanja!

lp

mzm

Tetka, o tejle polentini torti boš morala pa malo več povedat, veš

tulka
V soboto sva jedla zunaj, morskemu vzdušju na obali primerno in predvsem odlično ...morskega psa v pečici s krompirjem in zelenjavo ter ocvrte lignje. Za sladico pa najboljši sladoled na obali (temna čokolada z malino) V nedeljo sva si naredila domač kebab s polnozrnatimi čarobnimi kruhki iz baze.....no ja meso za kebab je bilo iz Hofra (zamrznjena zadeva), ki je meni izgledala rahlo sumljiva (moj sicer še vedno trdi, da je bilo zelo užitno , ampak De gustibus non est dispuntandum pravim in zato vsakemu svoje) in sem ostala pri vegi varianti s solato, papriko, popečeno bučko, sirom in domačim kebab prelivom. Danes pa doma pospravljanje ostankov tipičnega nedeljskega kosila.....goveja juha, popečena govedina iz juhe in pražen krompir z origanom in suhimi paradižniki, pa seveda velika skleda solate. Ninja24
A ni tole iz tiste ribje kantine v Luciji? Mi je malo znana posoda....

Miš, prosim napiši besedo ali dve o cikorji. Vidim, da je večkrat na tvojem jedilniku. Meni so nekajkrat servirali cikorijo v Valdoltri in moram reči, da kaj bolj odvratnega še nisem dobila za jesti. In to jaz, ki nisem preveč izbirčna in imam grenko pravzaprav rada. Pijem grenke čaje, imam rada grenak radič, ampak cikorja, joj, joj!

Polentina torta je pa prodana. Napoši recept za vse, prosim. Pa menda ja ni notri cikorija?

naor
MZM, napiši kaj več o polentini torti, zgleda zalo zanimivo Danes piščančji file, cvetača na olivnem olju in peperoncinu, za dragega zraven pečen krompirček. Lešnikovi makroni uspeli 100%, končno ena "prednost" suhega zraka v stanovanju Saša
naor: jaz še vedno kuham in pospravljam, sedaj sem že dlakocepska postala,ker je zmankalo perila za pranje sem pa copate pa športne copate začela prat,....jou jou bo res treba jit počas v rim! KOSILO:ko moja dva vprašam kaj bi jedla "veliki "otrok odgovori:zrezki v gobovi omaki in pečeni svaljki! mali sonček pa, koluzica!(solata ,regrad in seveda veliko koruzice! Ja res smo to jedli prejšni teden a kaj čmo ,moški so šefi pri hiši! sladica:mufini s čokolado in višnjami ter pečena lešnikova jabolka! nejčica
Pri nas danes goveja juha za predhladne težave. Pa če bom lahko še regrat z krompirjem. Za preostali del družine puranja omaka iz mletega mesa, makaroni, regrat.

Včerajšnji segedinar, polenta in sveže pečen kruh!

lpsam_1278_595sam_1281_595

irenakr

Danes: makaronfleisch :D

larci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti