Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Beva kako narediš cmoke?

jade

Danes: goveja juha, piščančje prsi na žaru, omaka iz paradižnika in bučk, široki rezanci, ter solata :)))

larci

segedin golaž, kruh

sdc15735_595

Vanja, samo na olju popečeno, sol, poper in balzamični kis, malo pa mora greniti, naj se ve, da je zdravo

lp

mzm
Danes: bučkina juha, puranji zrezki v smetanovi omaki, špinačni rezanci, mešana solata, sadna kupa, , piškoti. breskva
Jade, star kruh sem namočila z mlekom, dodala razžvrkljana jajca, sol, peteršilj-obvezno, malo moke-res bolj za vzorec, rajši dam kakšno jajce več. Moja tašča dela na tak način filo za piščanca, pa je res dobra in rahla. Potem pa kuhat na soparo, meni se je kuhalo kakšno uro, toliko da sem še ostalo pripravila. Prvič sem jih takole naredila, pa smo vse zmazali, ful so bili dobri beva

Goveja juha, pečenka,pražen kompir, jabolčni hren, solatapicture_231-1_290

Iva

Danes: Skleda motovilca z jogutrovo polivko.

Vanja
Včeraj: špageti carbonara, solata, popčeni mesni trakci (je malo mesa ostalo, premalo za vse, sem narezala na trakce in popekla) Danes: lečina juha in skleda regrada s kormpirjem in jajčkom http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Včeraj: goveja/gobova juha, ocvrt piščanec in puranji zrezki, svinjska pečenka, riž/pražen krompir/ocvrti svaljki, pražene bučke, kuhan grah in korenček, zelje v solati, mešana solata (radič, endivija),rdeča pesa; sadno pecivo (praznovanje rojstnega dne)

Danes: spet študentski boni ....mi zelenjava diši :)

Petya
Danes puranje- zelenjavna rižota, solata, miške od sinoči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti