žrebičkovi zrezki v omaki, pire krompir, zelena solata
Balenka
Svaljki s čemaževim pestom
žrebičkovi zrezki v omaki, pire krompir, zelena solata
BalenkaJa, hvala za tole. Ob tem opisu cikorje za kavo, sem se spomnila pesmi od Beneških fantov, ki sem jo slišala danes: Naša mama kuha kafe, samo cikorja, samo cikorja...![]()
![]()
![]()
Včeraj: ribji fileji v ponvi z zelenjavo, krompirjeva solata, zraven še endivija in radič; jabolčni zavitek
danes: čili con karne
mamamia
mamamiaKurja juha z zdrobovimi cmoki, svedri, pikantna omaka iz mletega mesa in zelenjave, radič in motovilec v solati z vročim krompirjem.
lp

irenakr
Danes za rojstni dan mojega
:
kosilo v mehiški restavraciji: chimichangas z različnim (redilnim :D ) omakcam + polnjenem s puranom in zelenjavo, sladica: flambirana banana v ocvrtem listnatem testu z vaniljevo kremo in smetano :D uuuh, nasitnoooo ![]()
segedin
BalenkaSem moram mal pobahat, da smo letos že jedli regrat (pa verjetno nismo bili ta prvi
).
Predvčeraj za kosilo torej regrat s krompirjem in jajčki, riž z morskimi sadeži (paradajz omaka)
včeraj pica s sirom in koruzo,
danes pa prežganka, zelenjavni zrezek in rdeča pesa (iz skrinje).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Rižek v poletni solati