Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: lazanja, zelena solata breskva

Danes: bolj skromno kosilo: gobova juhica (s kupljenimi kroglicami)

larci

Sobota: svinsjke rebrce z roštilja, zelenjava (paprika, redkvice, mlada čebula), pozno popoldne sveže pečeni domači krofi

Nedelja: juha z zdrobovimi cmočki, svinjski dunajski, pražen krompir, solata (endivija, rdeč radič s krompirjem), domači krofi

Ponedeljek: paradižnikova juha, piščančji fritesi, pomfri, mešana solata

Petya
danes: riževi rezanci s kalčki, koruzo, grahom, jajcem in rakci jutri: fižolova juha in seveda krofi, preveč krofov Avena
zimski čas ,zimsko kosilo: segedin in svež kruh (danes čist nekam potlačen verjetno zato ker je veter pihal pa ga je dol tiščalo,nič jaz kriva) nejčica
Danes: na pol prerezan krompir s kumino iz pečice, zelena solata, za sladico pa sem sčarala iz ostalih beljakov, mascarponeja in ostankov nutelle eno fajn tortico/rezino, v glavnem menda je zelo dobra Jutri: pečeni fileji slanikov, krompir v kosih, zelena solata in seveda krofi (rutina zadnjih 14 dni, samo čakam, da bo pust mimo, da imam za eno leto mir pred njimi ) Ninja24
Midva danes: zrezki v omaki z grahom, slaniki-kruh, krofi in mešani kompot. Timibonči timibonci

Drage moje!

Vsem, ki praznujete osmi marec ali pa se ga vsaj spomnete, želim lepo praznovanje. In svojim dragim kaj dobrega pripravite za po zob!

naor
Naor, kaj si hotela povedati z zadnjim stavkom, ali za pod zob ali po zobeh. Oprosti, jaz sem se kar nasmejala, ko sem na hitro brala. Malčica

Za pod zob seveda! Haha!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti