Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes nisem več (kar se pa krofov tiče pa hvala in Vanja za komplimente , sem pa tudi sama zadovoljna, da se mi pri letos ocvrtih 89ih ni niti eden sfižil ), kuham pa vseeno......zelenjavna rižješprenjota (riža je rahlo premalo in treba doštukat) in solata, sladice pa ne bo, ker so se menda včeraj vsi preobjedli krofov . Ninja24

Ninja24, vsaka ti čast, odlični krofi, kako šele morajo biti dobri!

Pri nas: včerajšnji ohrovt, mesa nič, za zraven sem pa spekla prleško gibanco, nekateri jo imenujejo tudi kvašenica.

lpsam_1242_595

irenakr
Danes: žrebičkovi zrezki v omaki, polenta, zelena solata breskva

Z rižem polnjeni lignji, zelena in zeljna solata, sladoled.

Issi

domači špinačni "cavtelli" (polnozrnata moka, voda) z dušeno artičoko

sdc15196_595

skleda motovilca, pomaranče

Hvala vsem, ki ste pohvalile moj izlet v "kanibalizem"

lp

mzm

mike_2011_595

ponedeljek: čevapi iz bližnje čevapčinice

torek: orade s krompirjem v pečici na način mojega lubija, mešana solata z dresingom, za povrh pa še domače miške po Rikotovem receptu (PONOSNA: prvič sem jih spekla in so suuuuuper)

včeraj: pita sirnica, kumare z jogurtom

MissLady
Mišzmoke.....teli tvoji zeleni"cavtelli" zgledajo super......lahko prosim za recept :)) kohica

Včeraj: goveja juha z zdrobovimi cmočki, ocvrt sir, pomfri in zelena solata (ja vem, prav nič postno)

Danes: rižota s piščančjim mesom in zelenjavo, solata.

JanisJoplin

Danes: prebranac in radič s

larci

ČETRTEK:

Grah v omaki, riž, dušeni goveji zrezek in matovilec s fižolom:

picture_4276_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti