Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

goveja juha, pražen krompir, pečena ,zelena solata in končno kroooooooooooofiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Balenka

Pred dnevi je prijateljica s takim "guštom" govorila o pire krompirju in špinači, da ni bilo druge...

sdc15244-1_595

skleda radiča, pomaranče in še vedno samo misel na krofe

lp neocvrta (še)  

mzm

Najprej punce, hvala za vse pohvale za krofe (takšni mi uspevajo odkar redno spremljam kulinariko in upoštevam vaše nasvete ).

Danes pa smo pri nas imeli juho z ribano kašo, ocvrte goveje zrezke kuhane v vinski omaki, pire krompir in solato. Za sladico pa snežene kepe z vanilijevim pudingom (nekako je treba porabit beljake, ki ostanejo pri krofih).

Jannaa

Danes: rdeče zelje, pire krompir in pohani piščančji zrezki.

Kavica in krofi...

dsc_0024_595

Bojanca
Včeraj: zelenjavna juha, narastek iz ajdove kaše in zelenjave, solata, kompot Danes: goveja juha z rezanci, makaronovo meso, motovilec, brokoli, pecivo - sadno razvajanje, krofi Jutri: goveja juha z rezanci, kisla repa, pire krompir, želodček NENA58
Petek: popečen oslič z rožmarinom, krompirjeva solata s pestom in pečeno papriko, krofi (tretja in predzadnja repriza, še v torek potem pa imajo naši dovolj mastenja za letos ) Sobota: sendvič iz polnozrnate žemljice, dimljenega sira in paprike (za močnejšo polovico.....se je menda bolj zmatral, ker je moral fotoaparat tovorit .....dva s poli salamo, dimljenim sirom in maslom, za povrh pa nebeški poljubčki), malo temne čokolade (sem menda zaslužila, ker sem vlekla ruzak gor in dol).......v glavnem na orlovem gnezdu je hudo pasalo Ko sva se vsa premrznjena vrnila domov pa porovo-krompirjeva juhica Danes: goveji zrezki v čebulni omaki, svaljki (zame krompir v kosih), zelena solata Ninja24

Danes: Krepka enolončnica s sveže pečenim kruhom po receptu mame. tulkinkruh_595

Vanja

Tegale pa ne boste odnesele brez pohvale!

naor
Eto, spet jaz Timibonči. Torej petek: ajdovi polpeti z gobami, pomfri, motovilec z bučnim oljem, kupljeni krofi. Sobota: načeloma vsako soboto z mojim očetom (ki ga že od malega kličem Fačo) kosiva v Gostilni Pečnikar (ni reklama). To soboto sem šla kar sama, ker se je Fačo nekaj naprdnil. Jedla sem govejo juho s fritati, ocvrte kalamare, motovilec. Nedelja: naredila ogromno "kastrolo" segedina (delam ga vedno več in ga potem po porcijah zmrznem, tale segedin bo za jutri, da ko priletim iz službe ga samo pogrejem. za kosilo pa sva imela Fačo: zelenjavna juhica, ocvrte perutničke, motovilec, kupljeni krofi jaz- krvavico domačo - pa četudi ne paše zraven seveda motovilec, ne vem zakaj ga imam tako zelo rada, pa spet krofi. Hvala za vse dobrodošlice!!!!!!!!!!!!!!! Timibonči timibonci
Danes se mi je pa zaluštalo ajmuhtka z kurjimi želodčki Za posladek pa palačinke z marec

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti