Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota:

- goveja juha z ribano kašo, piščanec, pečen v pečici, skupaj s skrompirjem, rdeč radič v solati

Nedelja:

- goveja juha z ribano kašo - od sobote seveda

- rižota s piščacenm, graškom in korenčkom

- sočne jabolčne rezine

- kupljen krof

Ponedeljek:

- file lososa na jabolčni čežani z ingverjem, motovilec

Torek:

- nekaj iz taščinega lonca, verjetno kakšna jota, ričet ...

Sreda:

- tista "omleta" od deramjob, v temi o indijski kuhinji je napisala recept

Četrtek:

- bržola (brez kosti, ta je šla v juho), kar tako, samo malo popečena, kus kus z zelenjavo, solata

Petek:

- enolončnica iz raznoraznih stročnic (razne barve fižola, bob, rdeča in zelena leča, morda bo malo vleklo na indijske okuse ...)

Tako, sem naredila tedenski plan, zagon sem dobila v temi o dragi hrani, pa malo načrtujem v naprej.

Mamamia

mamamia
Ja, mamamia, planiranje jedilnika za cel teden je praktično in tudi finančno ceneje, zato se ti v planiranju pridružujem: - včeraj goveja juha z zdrobovimi cmoki, makaronovo meso (z zmletim mesom), zelena solata z motovilcem - danes spet goveja juha, ostanki makaronovega mesa, zame in sinčka pa zelenjavna rižota in rdeča pesa - jutri porova juha, meso iz žara (kotlet, piščančji deli) ali pečene hrenovke, šobska solata, jogurtove miške - moja pepelnična solata iz baze in čičerikini polpeti z sirom za nekatere pa ocvrt sir, domač kruh - četrtek kisla repa, pire krompir, popečeni piščančji fileji, pečenica - petek: zelenjavna juha, oslič, krompirjeva solata Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07. 2011 12:43

PONEDELJEK:

Goveja juhica; zelenjavni mix z govedino iz juhe, zelena solata:

picture_4272_290picture_4269_290picture_4266_595

Pozdravček!

Danes: dunajc, zelenjavna rižota, kislo zelje v solati.

lp

sam_1208_595

irenakr

goveja juhica, pomfri, pohan piščanec, paradižnikova solata

Balenka

Enolončnica iz rdečega, belega, 2x rjavega fižola, koruze, korenčka...

Bojanca
danes: ješprenj, kruh, bananin napitek beva
Sobota: pasulj s kranjsko klobaso in skutine miške Nedelja: goveja juha z zdrobovimi cmočki, pražen krompir, govedina iz juhe, zelena solata (gentile) Danes: goveja juha z rezanci (pozabila slikat), pečena piščančja prsa, pražen krompir, spet zelena solata gentile, tokrat z malo fižola (in obveznim česnom) JanisJoplin

No pri nas pa danes nič kuhanja. Smo si zunaj privoščili hamburger.

Jannaa

včeraj je bilo pri nama standardno kosilo, danes pa zelenjavna rižota in motovilec

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti