Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

franciska, uživaj! Naj se nadaljuje kraja sličic (tulka in mm)

Hvala, rimljanka, se priporočam...

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 28. 2011 21:59

Mzm, se kar strinjam s tabo. Zeljni zavitek je bil ok, mogoče bom drugič dala malo manj slanine, saj je preveč prevladal okus po njej! To se ti zgodi, če ne ubogaš izkušenega kuharja!

Danes ste pa spet dobr kuhale!

naor

Mi imamo trenutno solate čez glavo. Namesto tega kuhana zelenjava.

Torej, danes: Barilla školjke, polnjene z ricota sirčkom in špinačo. Zelen fižol. in .

Slika je bila tako unapetitlich (če se smem tako izrazit), da je nisem upala prilimat.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2011 06:14
Včeraj goveji zrezki in pire krompir, solata. Za posladek sosedina kokosova torta. Danes obara z žličniki ter zame palačinke. Saša
Danes krompirjeva juha (oz. krompirejv zvarek po moje ) s kruhovimi cmoki in palačinke. Fotka sledi... JanisJoplin
danes: smo se povabili k mami na sarme! sladica pa mislim da bo tudi iz njene omare pribolškov! bistvo :domača kuhinja zaprta! nejčica

TOREK:

Piščančja juha s košči mesa; sarma (beri: novoletna sarma) kar s kruhom:

picture_4236_290picture_4242_290

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 01. 2011 13:21
Evo moje fotke: Krompirjev zvarek: kruhovi cmoki zabeljeni z domačo zaseko palačinke z marelično marmelado JanisJoplin
Jaz pa sem včeraj tako lepo splanirala tedenski jedilnik, ki pa se bo precej spremenil zaradi poznih prihodov družinskih članov v naslednjih dneh... Danes ostajamo pri žrebičkovih zrezkih, ker sem jih v omaki skuhala že včeraj, širokih rezancih, mešani solati. Za posladek pa jogurtove miške, ravnokar ocvrte .

sv. želodec na kislo s  in , palačinke in breskov kompot.

Vidim, da je bil pri večih palačinka dan.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti