Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kunec, ohrovt s kuhanim krompirjem

sdc15096_595

skleda radiča, pomaranče, burja

lp

mzm

Včeraj smo imeli govejo juho z rezanci, riž, poln zelenjave in začimb, poleg pa na olivnem olju popečene svinjske kotlete in pršut ter mešano solato.

Danes smo jedli pa tipično nedeljsko kosilo: govejo juho z rezanci, pražen krompir, kuhana govedina z domačim jabolčnim hrenom.

Jutri pa bom skuhala obaro, za sladico pa bodo jogurtove miške in banane z medom kot jih dobimo v kitajski restavraciji.

Jejža
Tudi pri nas burja, zelo močna. sovražim jo Jutri njoki s haše omako (mleto meso) in solata. franciska
Danes: puranji zrezki po tržaško, njoki, mešana solata (endivja, kitajsko zelje, fižol) breskva

a je nejčica dragičkin otrok?!!!

tulka

Segedin golaž s kruhom in sadna kupa. 

Jannaa

Jaz sem pa še do pred kratkim mislila,da Primorci ljubite burjo. Ne tako sicer, ki " razturi" vse, ampak tako, ki razpiha slab zrak. Jaz bi jo večkrat uvozila v Ljubljano, kadar zrak "stoji" in težko dihaš. Sploh pozimi. Kaj hočemo, nikoli ni prav. Upam, da vam bo prizanesla!

Danes nismo kuhali nič. Pripravila bogato solato in pohrustala ostanke zeljnega zavitka.

naor
Tisti, ki nismo na primorskem rojeni jo sovražimo. Pri taki burji ne moreš dihat in moraš hoditi rikverc. franciska

Nak, franciska, pri meni to ne drži! Obožujem burjo, pa nisem na njej rojena !

lp, leteča

mzm
Mmm kako se mi cedijo sline ko gledam vaše jedilnike Pri nas pa po novem kuhamo samo še enolončnice in lahko hrano, saj so mi zdravniki prepovedali vse drugo Tako smo danes imeli za kosilo enolončnico z porom, zeleno in cvetačo z koruznimi žličniki. Za moža pa sem pripravila še marelične rogljičke, da se ne bo tako kislo držal. Jutri pa nas čaka ješprenjček z obilo soje, leče, korenčka in kolerabe mmmm marec

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti