Kunec, ohrovt s kuhanim krompirjem

skleda radiča, pomaranče, burja
lp ![]()
Kunec, ohrovt s kuhanim krompirjem

skleda radiča, pomaranče, burja
lp ![]()
Včeraj smo imeli govejo juho z rezanci, riž, poln zelenjave in začimb, poleg pa na olivnem olju popečene svinjske kotlete in pršut ter mešano solato.
Danes smo jedli pa tipično nedeljsko kosilo: govejo juho z rezanci, pražen krompir, kuhana govedina z domačim jabolčnim hrenom.
Jutri pa bom skuhala obaro, za sladico pa bodo jogurtove miške in banane z medom kot jih dobimo v kitajski restavraciji.
Jejža
breskva a je nejčica dragičkin otrok?!!!
Segedin golaž s kruhom in sadna kupa.
JannaaJaz sem pa še do pred kratkim mislila,da Primorci ljubite burjo. Ne tako sicer, ki " razturi" vse, ampak tako, ki razpiha slab zrak. Jaz bi jo večkrat uvozila v Ljubljano, kadar zrak "stoji" in težko dihaš. Sploh pozimi. Kaj hočemo, nikoli ni prav. Upam, da vam bo prizanesla!![]()
Danes nismo kuhali nič. Pripravila bogato solato in pohrustala ostanke zeljnega zavitka.
![]()
Nak, franciska, pri meni to ne drži! Obožujem burjo, pa nisem na njej rojena !
lp, leteča ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo