Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
prste stran od ežoja
a ne, sajbermamca?
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes polnozrnati fedrčki ( |
Moji doma so (še) nedotaknjeni. Ampak zadnje čase so fedrčki mal velikokrat na jedilniku mzm????!!!!!!! ![]()
![]()
lp
P.s. Da ne bom samo smetila:
četrtek: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo
petek: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo
sobota: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo
nedela: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo
ponedeljek: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo
torek: matevž,rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo
sreda: kar bo, pač bo - sam, da ne bo več zgoraj naštetega ![]()
| jade je napisal/a: |
....................................................................... ....................................................................... Aja drugače kar se tiče kuhinje on mato vedno pospravljeno iz zglancano in prt popeglan na mizi v nulo. Kok se je revež moral matrat, da je vse to razmetal samo zaradi ene fotke. ....................................................................... .......................................................................
|
Matr, ste pa res naivne, edino me je jade pošinila! Pa drugač, kaj pa je narobe, če me kakšna posvoji za kak dan? ( pa me pusti, pa druga posvoji, seveda, sam da ne bo moj študij trpel, konec koncev študenti imamo obveznosti ).![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Eksotični suši