Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: segedin, polnozrnat kruh s česnom, za posladek za skutni srčki.

lpsam_1113_595sam_1110_595

irenakr
ežoj je napisal/a:

đeniska: fotke ti niso ostre! Morda prehitro pritisneš gumb! Na polovici poti, moraš mal počakat, da aparat izostri, ali pa morda slikaš s premajhne razdalje ( oziroma bi morda mogla naštimat za slikanje od blizu ). Poglej navodila za fotoaparat!

ežoj
Ja, ja, sem opazla, sam se ne sekiram, ker konec koncev je to vseen kulinarični in ne fotografski forum a ne bom pa naslednjič poskusla drugač (po mojem je res problem razdalja). JanisJoplin
Nedelja; goveja juha, pečenka, pečen, na maslu dušena zelenjava zraven pa še motovilec z rdečim radičem in , ter kozarček belega za sladico pa še potica iz zamrzovalnika, bila kot sveža Danes; široki rezanci( domači), kislo zelje in od včeraj malo pečenke in solata ledenka s fižolom Lp arima

Ežoj a znaš tud šivat. Ti si pa res vsestranski.

irena66

Danes: ocvrte perutničke in rdeča pesa.

Jannaa

mamamia je napisal/a:

morska medvedka je napisal/a:

, torta  je iz paljenega testa in vanilijeve kreme.

MM

Oziroma torta Saint Honore, ena najbolj znamenitih fancoskih slaščic

Mamamia

mamamia

Jooooooj, mamamia, kje si bila včeraj s tem imenom, ko sem kot nora iskala recept za to torto .

V slaščičarski šoli so ji rekli Dublin torta. Recept sem izgubila , zato sem vse količine sestavin dala "od oka" .

Z malo smeha, neuspeha, sreče, ... je na koncu nastala torica .

MM

Nedelja: Tole na sliki plus vino tinto.

losos2_595

Danes: Čili malo grškega jogurta namesto smetane. Njamsi! Pivo in popečene hruške za desert.

Vanja
V prekrasnem sneženju, ki nas spremlja že vse jutro....danes zame frtalja z bučkami in zelena solata, za dragega pa ocvrt sir, caprese solata, sveže pečen kruh. In upanje na lepše vreme! Saša
Ežoj Študent zna poprijet za vsako delo če je taprav študent, seveda A bomo vidli končni izdelek beva

Ma irena, kot je beva povedala, mi študenti moramo prijet za vsako delo. Pa ni kaj za pokazat, rekel bi študentska posla. Smo imeli žurko, pol se to prelevi v nekaj več ( trave niti ne omenjam ) od tu do razvrata je le en korak, pa se je eni tolk mudilo, da mi sleče edine hlače, da jih je strgala. Da bi hodil na predavanja s strganimi hlačami pa tudi ne gre, pa sem jih mogel zašit:

img_8355_595

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti