Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: goveja juha z rezanci, dunajski zrezki, pomfrit in mešana solata Danes: mesni trakci v zelenjavni omaki (paprika, paradižnik) , dušen riž z porom in korenjem, mešana solata, zacher torta in smetana, renski rizling

Zeloooo mehka pečenka v pečki in pečen krompir v kosih. Malo paprike v solati. Vse zelo okusno. (Ja, vem, lastna hvala se pod mizo vala - ampak nisem kuhala jaz, hehehe).

lp

cervus

Brez lažne skromnosti, elaphus. Priznaj, da tudi ti dobro skuhaš, ampak na Slovenskem se ne spodobi , da bi se sami hvalili. Se dobro spomnim svoje mame, ki je kuhala odlično, njena goveja juhca je bila zakon in nudelčki, ki jih je naredila, so bili meni najboljši. Pa smo sedli za mizo, si naložili na krožnike in tiho uživali. Pa je začela, kako dobra župca, prav sladka. Šele danes razumem, da paše malo komentarja, sploh, če je dobro, da kdo kaj reče, ne da so vsi tiho.

naor
danes: ocvrte ribje palčke, krompir v kosih, dušen ohrovt, radič s krompirjem, pomaranče beva
v solati Goveji zrezki v sirovo-smetanovi omaki, krompir v kosih JanisJoplin
Beva, kekseki so samo beljaki ki so ostali od krofov. Pet beljakov sem trdo stepla dodala sladkor v prahu, malo pomarančne lupine, naredila lepe kepice in počasi posušila v pečici, so zelo Danes; pasulj s suhimi rebrci Lp arima
pražen krompir, pečenica in solatka Balenka
Danes je bila miljonska župca, pohan sir in endivija z jajčki . Jutri pa bo segedin s krompirjem in kos čokoladne potice. franciska

Ocvrti lignji s tatarsko, pomfri in solata ter za popoldanski dvig sladkorja princeske.

ponesrecene_princeske_290

Jannaa

Nedolžna jota je še od včeraj, potem še popečen radič z balzamičnim kisom

sdc14341_595

popečena polenta s porom

sdc14332_595

in nepopečene pomaranče.

franciska (i, kakšno lepo, starinsko ime), kakšna je milijonska župca ?

Janaa,

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti