Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja ežoj nč čudnga da se ženske kar lepjo nate ko pa si tolk priročn pa še dobr kuhaš. Sam tvoja kuhinja, ne vem kolikokrat je v takem stanju kot zadnjič. To pa ti ni ravno v ponos.

irena66
Pri nas danes rižota z beluši in gamberi, za drugi del družine testenine in mesna omaka, motovilec
pri nas danes: kremna juha iz bučk in krompirja, pica, velika skleda radiča beva

Akcija " praznim zmrzovalnik " se nadaljuje: sarme

img_8360_595

ežoj
Ežoj, na tele sarme se bi pa z veseljem povabila :) Saša

TOREK:

Jota

picture_4167_595

Pozdravček!

Lazanja iz Lidla in nogica na kislo za mojo boljšo polovico.

Balenka
Danes; Piščančja obara, kruh Lp arima

Danes polnozrnati fedrčki () s porom

sdc14270_595

skleda  v solati, pomaranče in pobožne želje po sladkem, še na slikcah mi jih danes ne privoščite.

lp 

mzm

Ežoj pa kok maš ti to velik zamrzovalnik, zadnje čase nekam velik stvari vlečeš iz njega. A si ti ziher, da ti to slučajno pomotoma ne prazniš zmrzovalnik od kakšnih par sosed?

Aja drugače kar se tiče kuhinje on mato vedno pospravljeno iz zglancano in prt popeglan na mizi v nulo. Kok se je revež moral matrat, da je vse to razmetal samo zaradi ene fotke.

Danes: Ješprenj s svinjsko bedrco... suho.

jade

Sporočilo je spremenil(a) jade dne 15. 2011 18:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti