Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Vanja dala navdih: ajdova kaša pripravljena kot delam rižoto s korenčkom in cvetačo ( za razliko od Vanje brez cukra ).

ežoj

Cuker???

No, tudi jaz ajdove kaše ne bi pripravila, če ne bi bilo vas, moji dragi KulSlo-jevci.

Vanja

No, tako zgleda moj "digi" (za vse, ki ste me spraševali), drugače so to polnozrnati špageti alla....ma, du vej!

sdc14189-1_595

Iz "nesreče pri delu" je ratala zelo dobra sladicasdc14187_595,

pomaranč in vina ni manjkalo.

lp

mzm
Danes: Piscanjcja bedrca pecena v pecici (sem koncno nasla piscanca krmljenega s koruzo meso zelo okusno) zraven brsticni ohrovt in brokoli. Amelia

zmoke, dobre nesreče pri delu imaš. Ma kako ti to rata?

Vanja

Vanja_v_ZDA, začetniška sreča !

lp

mzm
Ker doma so ostale 3 škatle od canelonov, lazanje in špagetov. Smo naredili lasanjo iz vseh treh. Saj veste ponavadi, ko kupiš novo škatlo ti jih vedno nekaj ostane. Tako nisem letela v trgovino, ampak sem spucala omaro. Zreaven pa še hokaido juha in zelena solata. http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
Danes: gobovo juho, pečen kunec, bučke s sirom, pražen krompir, mešana solata, puding z vročim višnjami in smetano, scwarzwaldski muffini, , in breskva

Goveja juha z domačimi rezanci, pečenka, pečen krompir in solata.

Jannaa
oj!danes pa ni blo ravno hudega navdiha juha s čisto svežimi rezančki pomfri kristalka ter odojek iz iz bližnje gostilne kjer pečejo najboljše odojke na dolenjskem! no ja so se pa ženske roke mal spočile k ni blo treba tolk kuhalnice vrtet! ja mamamia vi pa res jeste same neke posebne jedi včasih še imena ne znam brat kaj nek da bi vedla kaj se skriva za imenom!moj poklon! nejčica

goveja juha z jetrnimi knedlčki, paprikaš iz zajčka, pire krompir, zeljna solata, sladica - slivovi knedeljni.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti