Pri nas pa danes ena čisto navadna piščančja obara.
Balenka
Fini mini Bamboloni
Pri nas pa danes ena čisto navadna piščančja obara.
BalenkaMoje današnje kosilo:

Pred kratkim pa še ena pomaranča armena ![]()
Moža in otroka pa sem poslala k tašči na požrtijo ![]()
Postrežba :Pica burek,solata,krof...
lp goga

lp, pinka| irena66 je napisal/a: |
Ežoj mene zanima zakaj tako zgodaj sadiš bob. Kaj pa pripravljaš iz njega, jaz ga sadim okoli njive zaradi voluharja. Baj.
|
Irena,
nekje sem prebral, da je bob prva kultura, ki jo lahko sejemo ( sadimo ) pomladi, takoj ko se tla dajo obdelovat. Dobro prenaša mraz. Kakšn let se obnese in je res prej kot grah........ Priprvim ga tako kot stročji fižol. En recept je tukaj ( pravzaprav slikica, recept je na sedmi strani:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1874
Danes pri meni delovna sobota, na hitar pripravil krompirjev funšterc, ravno sem mislil slikat, pa pride en kolega s flašo vina, pa mi bilo nerodno slikat, odprl še konzervo srdela, da vino gre boljše.
ežojHvala, Janeze, upam, da si ga tudi ti imel, mi v tej megli malo depro preganjamo, a bo že....
Ja, MM, srota uboga, zdaj si pa res taklole:
!
Pa glih vrnila si se iz buhve kje!
pinka, a temni del marmornega kolača si zmazala že pred fotografiranjem
?
Mi imamo danes isto kot včeraj, le skleda radiča je obilnejša in pomaranče so spet armene.
lp ![]()
mzm
Goveja juha s knedelčki in pleskavice v domači lepinji z veliiiiiiiiko zelenjave, za sladico pomarančna torta brez moke iz baze.
peter
in mesna lazanja s skledo motovilca
LpEžoj hvala za obrazložitev. Jaz ga še nikoli nisem pripravljala. Ga bom pa letos tudi jaz posadila malo več.
irena66
lp, pinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Domači Ferrero Rocher