Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: kremna porova juha, popečen mesni sir, svež kruh, s kremo iz bele in temne čokolade, za povrh pa še beva
današnje kosilo: mesna lazanja, rdeča pesa, zelena solata. posladek: sicer je bila čokolada, temna, ampak pravi posladek je pa popoldansko učenje, ki bo sedaj kmalu postalo večerno in bognedaj nočno. kaj si človek drugega želi tunna http://titabota.blogspot.com/

U, danes je bil pa čisto aviacijski dan! Z redkimi izjemami, kot na primer pri nas: marinirana sv. ribica, sladki janež, polnozrnati riž, pomaranče.

Zaradi podaljševanja zakonske zveze fotografij ni!

lp

mzm
Goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečena telečja ribica, gobova omaka z jurčki in sirom, pražen krompir, kuhana zelenjava-brokoli, cvetača, korenček, brstični ohrovt, mešana solata Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. 2011 19:44

Goveja juha, piščanec in krompir v pečici. Mešana solata.

Vilma

malo  juhe od včeraj, kremna porova juha z zlatmi kroglicami, restan krompir, pečena krača, zeljna solata, kapučino, sladice pa ni in ni hotelo biti

Današnji dan je tudi v znamenju pora

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 30. 2011 20:30
sm mal prečekirala da dobim idejo za jutri!oj japaja ni ga hujšega kot nenepovedani obiski če so po vrhu pa še tečni je pa češnja na sadni kupi! nejčica
Ninja24 je napisal/a:
Danicak, uporabila sem polnozrnato pšenično moko iz DM-ja (polnozrnate izdelke vedno kupujem tam), v taki rumeni vrečki, dodala sem še nekaj žlic ovsenih kosmičev. Dostikrat pa za razne pice in podobne stvari uporabim tudi pirino polnozrnato moko iz DM-ja in tudi vedno uspe. In hvala za pohvale ;). Ninja24
Ninja24 hvala za odgovor. Sem že gledala recept in me je zanimalo ali uspejo tudi s polnozrnato ali pirino moko. Pri tebi izgledajo čudovitoSigurno jih bom poskusila narediti.
Danicak, pri vseh zadevah lahko brez skrbi navadno belo moko zamenjaš za polnozrnato, mi praktično bele moke ne uporabljamo več, razen za torte in nekatere fine piškote (no pri vlečenem testu jaz še vedno dodam 1/4 bele moke, da se manj trga), je pa res, da moraš dodati malce več tekočine, ker vlaknine precej vpijejo. Drugače me je pa moj danes peljal na izletek na obalo (je pasalo, sem bila kot v vodi.....ribica pač ), po sprehodu od Strunjana čez tunelček do Portoroža sva si v ribji kantini privoščila še pravo morsko kosilo in pred pešačenjem nazaj še najboljši sladoled (temna čokolada z malino) Ninja24
Nedelja: koromačeva juha, puranji zrezki v sirovo omako, šipinačni rezanci, mešana solata, mascapone spekulas torta, in . Smo zalili novorojenega vnuka breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti