Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Testenine z mesnimi kroglicami, skleda solate

dsc_0043_595

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 16. 2011 20:06

fino mastna kotoleta s prilogo

sdc13001_595

...bi pasala še kakšna hungaro porekla

MM, kakšna je pa zakomplicirana musaka?

lp

mzm

, pogrešala sem že tvoje fotke .

Kako zakompliciraš musako pa pojma nimam. V bazi je enostavna, pa naj bo tako .

MM
Tudi, če ne jemo, tako radi , kot nekateri, uživamo v hrani in kuhi Zato, smo danes imeli kot običajno nedeljsko juho,meso iz juhe, pečeno bedro, pečen, hren z jajcem in motovilec za poslade pa še skutno višnjev zavitek arima

Malo prej pa še čokoladno-jabolčni mafini in kafe...

img_20110116_154744_595

Bojanca
petek: špageti karbonara sobota: velika skleda mešane solate nedelja: pisane tortilje, endivija ponedeljek: paniran osličev file, krompirjeva solata Pecenka
sobota: segedin, kruh, http://www.kulinarika.net/recepti/13790/sladice/rolada- nedelja: česnova juha, pražen krompir, pečene hrenovke, zeljna solata,pomaranče ponedeljek bo: školjke na buzaru, svež kruh, http://www.kulinarika.net/recepti/14227/sladice/kinder- beva
Nedeljsko kosilo, pozabim napisati, da med vikendi kuha moja boljša polovica. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 16. 2011 20:09
Smo praznovali in imeli obiske zato malo bolj obilno kosilo. Juha z zdrobovimi žličniki, goveji zrezki v omaki z lisičkami, piščančji trakci v kornfleksu, svinjska pečenka, pečene postrvi, riž s curryjem, ajdova kaša z gobami, njoki z drobtinicami, zelenjava dušena s curryjem, por s kislo smetano, grška solata, zelena z jogurtovim prelivom. Za posladek pa panna cota, vanilijeva krostata, flancati. Proti večeru pa še sveže narejene snežne kepice v vanilijevi kremi. Jutri pa najboljš, da imamo post :) bosa

Goveja juha, ocvrte puranje prsi,krompir s smetano,mešana solata, namesto posladka pa sprehod.

Iva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti