Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Japaja trobentice so bile opažene že to nedeljo. Zgleda, da se narava že zbuja. Drugače pa : sreda: ohrotova čorba (s puranom, perutničkami in kranjsko) z žličniki. Sirovi kruhki. Četrtek: moj otrok je naredil testenine s paradižnikovo omako Danes: ??? http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
Včeraj: zelenjavna juha, palačinke z marmelado. Danes: paradižnikova juha, file vitkega soma, krompir z blitvo, radič; za tiste, ki pa ne marajo rib, pa bo pečena krača. Jutri: za ene ohrovt s krompirjem in kos črnega kruha, za druge pa pečen svinjski vrat, rizi-bizi, zelje v solati. Vsem prijeten predčasni spomladanski dan regica

ponedeljek: testenine z brokolijem, domać taščin radič

torek: ribji file na posteljici iz melancanov in bučk, solata

sreda: ribja juha (ostanki rib od torka) in palačinke

četrtek: pizza

danes bo: juha, granedirmarš, pesa

lp

kuharica Mici

Danes sem bila postrežena z zelenjavno enolončnico in palačinkami...Palačinke sem morala sama mazat...eh...

lp goga
Ponedeljek: rižota z orientalsko zelenjavo, svinjski vrat, endivija s fižolom Torek: goveji golaž s polento, solata Sreda: jota in palačinke Četrtek: mešano meso na žaru, pečen krompir in solata Petek: karbonara in solata Sobota: pica Nedelja: rojstnodnevno kosilo - predjed: testene košarice z nadevom iz sira in tunine, polnjeni šampinjoni; goveja juha z domačimi rezanci; glavna jed: tolminski zrezek, rozbif v gobovi omaki, pečen krompir, špinača in mešana solata; sladica: orehova rolada, mafini s temnim pivom, gogina alpska torta in red and white cookies

včeraj: domači svaljki, mesna omaka, radič v solati

danes: špageti z zelenjavno omako in mešana solata

tanjaj

Nič, nobebega kuhanja danes. Ohrovrova čorba od včeraj:

img_8113_595Stavim, da ne uganete, katera je jedilnica?

ežoj
geesix
Evo se oglašam po daljšem času.. Danes prvič probal narediti burek..se pravi vlečeno testo..super uspelo!! polarbear

Danes sva jedla školjke, otroka pa ribji file, zraven je bila postrežena solata. In seveda vipavski zelen

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti