Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sva nazaj v domači kuhinji, rižota z gobami in solata. Saša
Sobota: skutni cmoki Nedelja: kremna bučna juha, puranji žur, pražen krompir, grška solata, borovničeva mascarpone torta in breskva
Včeraj: sv. pečenka, pečen krompir, na pol grška solata, radič s fižolom večerja: krofi (vadimo za pusta) + skutine krogljice (vrste mišk) Danes: ostanek sv. pečenke, lečina juha in preostanek krofov Jutri: zel. rižota, solata http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
Sobota: pasirana kremna juha iz pora, cvetače, krompirja, popečen ribji file, popečen krompir v kosih, kuhana cvetača in brokoli, mešana solata Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski zrezki, rdeča pesa in zelena solata Ponedeljek: telečja ribica z šampinjoni v omaki, široki rezanci, regrat in zelena solata Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. 2011 15:33

PONEDELJEK:

Kurja juhica z rezanci; pira s porom, goveji zrezek; zelena solata in rdeča pesa:

picture_4012_595

Pozdravček!

Segedin golaž, polnozrnat kruh s pirino in koruzno moko, za posladek pa jagodni puding prelit s robidami in borovnicami. Lep dan! p.s. nevem zakaj mi ne gre slike naložit??? Ko pritisnem na znak desno zgoraj, se stran prikaže čez cel ekran in piše, da nalaga, čeprav še slika ni bila izbrana iz baze???? Nimam pojma, zakaj se gre.... Venomer pa se mi pojavlja okno: Load jQuery first! Kaj le to pomeni???? A kdo ve? irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 17. 2011 15:31

V soboto sem imela poizkus #": Kako narediti res dober (kot v kaki restavraciji)  Philly cheese steak sandvich. Vaja bo ponovljena naslednjo soboto.

Moja oma ne bi bila preveč vesela nad nedeljskim obrokom, ki je bil malo tu in malo tam.

Danes: Sushi v Muri.

Vanja
Danes: goveji zrezki z jurčki, sojini špageti, mešana solata (radič, rukola, endivija), torta od včeraj breskva

pri nama pa danes segedin in kruh in goveja juha od včeraj

tanjaj

Špinača z jajcem in pire krompir.

Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti