Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

- naribana jabolka in korenček s kristalnim sladkorjem in limono

- nekaj časa nič

- juha iz kocke, podaljšana in oplemenitena s kuhanim korenčkom, gomoljem zelene, korenino petršilja in domačo ribano kašo ter narezanim drobnjakom

- zelenjavni štrudeljček

- solata 3 radiči s  krompirjem

- solata iz svežega zelja z naribanim korenčkom

Posladek:

- še razmišljam (bo pa vsekakor nekaj kakor predavanje o koleraciji med človekovim dostojanstvom in ločevanjem odpadkov)

Če zdržijo, so do jutri frej KVAK

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 10. 2011 14:54

PONEDELJEK:

Goveja juha, govedina (iz juhe) in pršut v beli omaki, grez in polenta s sirom, zelena solata, rdeča pesa:

picture_3985_595

Pozdravček!

mišzmoke je napisal/a:

, kako ste nekateri organizirani! Do nedelje določen jedilnik,! Še za danes ne vem

lp

mzm

Ja to,da si jedilnik sestavim za en teden naprej,prakticiram že nekaj časa.Bistvo je,da grem v trgovino in nabavim stvari,ki jih bom v tem tednu potrebovala.Tako nekaj prišparam,ker točno vem kaj potrebujem.Prej sem hodila v trgovino in velikokrat nabavila stvari,ki jih kasneje nisem potrebovala ali pa sem pozabila nanje in je rok trajanja že potekel.Zato vsako nedeljo pogledam po kulinariki in si glede na čas,ki ga imam za kuho sestavim jedilnik,potem pa v ponedeljek hops vtrgovino po sestavine.Tako tam ne stojim vsak dan(kot prej)in vlačim domov stvari,ki jih kasneje ne potrebujem.Vsaj jaz,ki sem bolj zapravljive sorte glede hrane kar nekaj prišparam.Dnevno kupujem samo kruh in mleko,pa še po to pošlem otroka ali moža,ki kupijo res samo to.

kalcicl

Danes nič kuhanja ( irena  ), sam pogrevanje v okviru akcije  " praznimo zmrzovalnik ":

img_8083_595

ežoj

Gobova juha, puranji čevapčiči in solata.

Vilma

Ežoj, katera Erika ti je pa vino transparento poslala?

japaja
Ej japaja, a ne vidiš? Zdaj je že neka irena...še dobro, da ima možakar čas kaj skuhat ob vsem tem razvratu Ognjič
pri nas danes: pečeni kotleti morskega psa, kuhan krompir, paradižnikova solata, sadna kupa jutri pa bo: piščančja obara, skutne palačinke beva

Ja ežoj tud če prazniš zamrzovalnik zgleda uredu.

irena66
Sobota; ker se je občasno treba malo pregrešiti sva si z mojim privoščila kebab, no ja jaz sem vegi jufko.....ampak ni bilo neke panike, ker sva do kebabarja in nazaj šla peš, vsega skupaj je naneslo 23 km ob Kamniški bistrici gor in nazaj . Ob prihodu nazaj si je močnejša polovica privoščila še košček, dva, tri mačjih oči Nedelja: čičerika na način prebranca, za mesojede s kranjsko klobaso, ogromna skleda radiča, tisti, ki ne gledajo na vsako kalorijo so pospravili še čokoladne po temle receptu http://www.kulinarika.net/recepti/4038/sladice/cokoladn pa še ostanke mačjih oči Danes: zloženka iz krompirja in zelenjave (rdeča paprika, por, korenček, šampinjoni) gratinirana v pečici, endivja Jutri: repa s fižolom in krompirjem, moški del bo zagotovo hotel še Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti