Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TOREK:

Krompirjeva musaka, rdeča pesa:

picture_3988_595

Pozdravček!

Ja a unga ti je pa že zmankal, do štipendije je še daleč, moriš mal pazit.

A si pol vse tvoje ženske zapomniš al mal pomešaš (a teta rozi te še ni obiskala). Ja dober si ni kej.

irena66
Danes: puranji koščki v omaki, sojini špageti, zelena solata breskva
Zelo rada prebiram te ideje za kosila,tekst,z fotko pa je še bolje.Tako že dolgo časa spremljam z veseljem recepte dragičke(tudi jedilnik zelo raznolik) in ežoja.Me pa zelo motijo nekatere fotke,kjer je slikano vse zelo blizu.Saj fotka je lepa,samo,ne pove tega,kar naj bi. Pa enostavno tudi tekstu vzame čar. Se motim? Po moje je re fino,da je slika dobro vidna,ampak,da se predvsem vidi,kaj je na krožniku,ne da se mi pod nos moli en špaget ali en kup zelenega,rjavega in zlo težko vidiš,kaj sploh je na sliki. lp ultranova

Meni se zdi logično. Če je na sliki en špaget, so bili za kosilo špageti .

MM

Dragička, tvoja musaka je pa približno tako bogata, kot moja.

Sprememba planov: Danes: endivja s popečenimi piščančjimi jetri in krutoni.

Jutri: Segedinar (ali segedin golaž).

Vanja

ultranova, zamiži!! 

reciklirana pečenka

sdc12855_595

skleda svežega

lp

mzm

Mišzmoke res super tale zgornja fotka !

Pri nas smo pa danes imeli zgolj zelenjavno juho.

Jannaa
Banatsko po moje, kruh,malinov puding s smetano Sporočilo je spremenil(a) arima dne 11. 2011 20:37
pri meni danes pa: korenčkova solata, zelena solata (ne vem točno katera :D se mi zdi, da je bila endivja), brokoli in telečji zrezek jutri pa jota sladic ni, sploh tunna http://titabota.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti