Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj:

gobova juha

ragu z jagenčka in polenta

aja, pa slkeda solate

gobova_juha_290

ragu_janc__polenta_290

MM

Ja, MM, ampak po moje ima tudi slivovka kaj zraven...

Sicer pa, ežoj, kdaj imaš spet kontrolko?

lp

mzm
Ežoj, concor tabletke , ženske povzročajo hitrjše bitje srca. Pri nas danes kuhinja zaprta. lp, pinka

No, Ežoj, ne razumem prav dobro, zakaj so nekatere ženske RES PACKE?

Bi razumela, če bi rekel, da so ene  enmal šlampaste (glej nalepko na kozarčku z vinogr.br.)...

Pri nas danes:

- jota

- črn kruh

- nekaj tankih rezinc pancete, popečenih na putrčku in oljčnem/olivnem olju (razmerje pol-pol)

Posladek:

- voljno!

japaja

Danes je čisto testeninski dan:

: makarončki z drobtinicami in sladkorjem

imgp9327_290

zame: ajdovi svedrčki z omako (paradižnik, olive)

imgp9331_290

možu:  ostanki raguja s špageti

imgp9332_290

Namesto solate pa pečena paprika.

MM

Ravnokar sem pripravila rižoto, zraven bo solata iz kitajskega zelja.

Vilma

Na krožnik sem si pričarala ajdovo kašo z gobicami in grahom. Pa žličko kisle smetane, tko, za look 

dsc07476_595

palalačinka*

Ena čorba, pa orehove palačinke.

11.1.ajmoht_59511.1.orehove_palacinke_595 

Nena

Ežoj zdej pa bi že lahko tvoje ženske navadu na red. Al boš mogu pa ti za to poskrbet,  ker to pa res ne paše zraven hrane.

irena66

@pinka: ma kakšen concor neki, to starčki pijejo če gre mim kakšna študentka oblečena na " uf kolk je vroče ".  Tisto so tablete za kontracepcijo.

@mzm: nič bat za kontrolko, imam veljaven test vzdržljivosti!

@irena: ma navadil bi jih že, ampak se hitro menjavajo, vsak drug al tretji dan dve ali tri nove.

@mm: pri nam doma smo jedli tudi testenine s drobtinami in sladkorjem ( not my favorite ), sedaj s včasih to naredim za večerjo.

Danes kosilo: špageti s gobovo omako, solata s radičem, pa ni moja, iz vrta. Solate niti nisem imel, radič so mi spet srne pojedle, pa je itak bil slab ( prepozno sejal ).

img_8097_595Za posladek pa vino transparente ( pa ne uno od včeraj ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti