Danes včerajšnja fižolova juha, kapesante za predjed, školjke in kozice na buzaru, svež vrtanik
Zdaj nas čaka še večerja, ki bo zunaj
Danes včerajšnja fižolova juha, kapesante za predjed, školjke in kozice na buzaru, svež vrtanik
Zdaj nas čaka še večerja, ki bo zunajDanes: kašnate klobase, kuhano kislo zelje, kuhan krompir, jabolčni zavitek
Jutri: pečen piščanec, kruhovi cmoki, endivija
SOBOTA:
Goveja juhica, nadevana puranja pečenka s pomarančno omako, "triplex" (korenček, krompir, brokoli - zapečeno), grah s črno redkvico in bučnim oljem, zelena solata; rolada:

Pozdravček!

lp, pinkaVčeraj:
Preveč skuhana fižol in špargeljni (v ustih je v trenutku nastal pire), zelenjavna lazanja (kar dobra) in roast beef. Preskočila pečen cel paradižnik (po moje je imel vsak vsaj pol kile), žemljice in solato. Slednjo sem pojedla eno gromozansko skledo zgodaj popoldne.
Danes: Philly cheese steak sendvič, eden od teh odprt (ali open face, ker bo drugače prevelik, manjšega se mi pa ne zdi delati ![]()
). Zelena solata s vodno krešo. Zraven paše vsaj malo
(nisem prevelika ljubiteljica slednjega). Še zalogo potice moram narediti za v zmrzovalnik.
Ponedeljek in torek: Segedinar, goveji, seve.
Goveja juha z rezanci, polnjen piščanec, pražena zelenjava in zelena solata.
JannaaMoja kuhinja je zaprta
.
Pri sosedovih smo dobili:
- govejo juho z rezanci
- meso z juhe
- hren s smetano
- pohano ![]()
- pire ![]()
- solato
Moja sladica bo z zamudo. Popoldne dobi vsak košček jogurtove
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Azijska solata s kozicami