Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes kisla repa, pire krompir, ajdovi žganci, pečenica in popečeni piščančji fileji.

Danes grem mim vaškeg ribnika ko so ravno izvlekli mrežo. Kaj pa čem, pa še da omega tri mal pogliham. Torej: srdele, krompir s ohrovtom:

Po takem kosilu, tradicionalno: meditacija.

A vi sploh veste koliko je vesolje urejeno? Pa iz česar je vse to ratalo. Res je bilo treba počakat nekaj let sedaj je pa: wau! Pa tista leta niti ni bilo težko čakat, ker zemlje še ni bilo, pa tudi leta niso bila definirana..............Sicer, specite srdele, kozarček vina pa meditacija, in se vam razkrijejo skrivnosti kozmosa.

Gremo nazaj na zemljo: kaj pa je z japajo? A se nas izogiba. Tudi pri meni je že dolgo ni bilo.

ežoj
Danes:teletina Puerto, špinačni rezanci, mešana solata (paradižnik, kumare, koruza) breskva
ješprenj, sirov in mesni burek beva
Pečena krača v prestolnici..ker sem šel gledat kakšne opravke ima Ežoj tako pogosto.. polarbear

polarbear, za en dan si zgrešil, jutri ima ežoj seminar, menda popoldan.

rimljanka

, ste videli ežojev prt?!

danes: sardele, cikorija v solati, pa nekaj, kar že dologo nismo, pituralke (zadnje).

P.s.: "mašinca" je v rokah mladine.

lp

mzm
Danes kočerja: koleraba in krompir v juhi - zabeljeno z ocvirki. Alenka

Danes: ocvrti lignji s tatarsko omako, pomfri in mešana solata (ampak vse to smo si privoščili v ribji restavraciji ).

Jannaa
Ežoj, mislim, da si se malo zmotil. v ribniku ni sardel, glede na to da so jim zelenike podobne bi rekla, da si danes to jedel. lp mischela

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti