Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: goveja juha, pečen piščanec in telečji kotlet, pečen krompir, fižol z redkvijo, rdeča pesa Nedelja: kosilo v pizzeriji Danes: goveja juha, mešana nabodala, popečen krompir, mešana solata
danes ostanki včerajšnjega kosila: goveja juha; zrezki divjega prašiča v omaki; priloga: kus kus; solata; posaldek: češki kolač laik
Včeraj: korenčkova juha,majaronov krompir, polpeti, solata Danes: Krompirjeva solata z zeljem, oslič v pivskem testu Alenka

PONEDELJEK:

Kostna juha z rezanci, čuftice in pire krompir, korenček na solato:

picture_3841_290picture_3846_290

Pozdravček!

sam_0636_595sam_0641_595

Fižolova juha, sveže pečen kruh, kremšnite in kavica.

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 06.dec 2010 14:56
danes: bučna juha, mesno-zelenjavna rižota, paradižnik, miklavževa sladkarija beva
Danes: zrezki v omaki, skutini njoki, mešana solata breskva

Irenakr, a vam je še kaj ostalo od kosila ? Bi prišla naokoli!

naor

Matr, si ne upam odpret kulinarike, bojim se, da me un moj prijatelj ne pričaka s kakšnim valjarjem.......

Ajoj irena, kaj mi delaš ( s tisto krmšnito )!

@naor: greva skupaj!

Men se zdi, da bo treba šefa nagovorit, da se slikice v tej temi prepovejo!

Pri meni danes špageti s polivko od kozic, rdeča pesa za solato, za posladek briško belo ( seveda suho, brez sledi cukra ):

ežoj

Sobota: lazanja, solata

Nedelja: po obilnem poznem zajtrku, pa odlični slani piti Ani Bekuti nama ni bilo do kosila

Danes me je kosilo spet čakalo, ko sem prišla domov: svinjski krmenatelc z zelo dobro omako iz korenja, kaper, pa kaj jaz vem česa še, krompir, pesa

cik_6_595

Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti