Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hrustavči iz možganov, pečen krompir, solata

hrustavcki_iz_mozganov_595

Nena

naša velika mlada družinica je papcala naslednje, kolikor se spomnim za nazaj :

nedelja: praznovali Miklavža in smo kosili-večerjali zunaj

ponedeljek: goveja juha, špageti s tunino-smetanovo omako, kisle kumarice

včeraj: goveja juha, pire krompir, svinjski zrezki  po dunajsko, paradižnik samo posoljen

danes še bo: zelenjavno-gobova-puranova rižotka, paradižnik v solati

MissLady

SREDA:

Paprikaš od piščančjega hrbta in želočkov, noklice z blitvo:

picture_3853_595

Pozdravček!

Ežoj, jaz samo čakam, kdaj nam boš sporočil, da so ti zrasle plavutke, rep in škrge, saj se bo tvoj omega tri moral nekje poznati. Pa še vode je povsod dovolj, da boš lahko mirno zaplaval (pri vas je sicer sneg). daga
Losos v pečici, kuhan krompir, cvetača in brokoli z maslom, zelena solata. NadineB

@mischela: vidim da si relativno nova na kulinariki ( dobro došla ), zaradi teg ti ne zamerim, da ne veš, kakšen ribnik imamo v naši vasi, pa še marsikaj takega kar drugod ni. Ko boš en čas nea kulinariki, boš že spoznala.

Tisto so vseen bile srdele!

@daga: nič bat, če do sedaj niso zrastle tudi naprej ne bodo. To jem le sedaj, ko sem še študent ( pravijo, da so ribe ( posebej glave ) dobre za spomin ), mi študenti pa to rabimo, saj veš kolk je žensk okoli, buh vari, da katero zamešaš, moraš vse imat pošlihtano, drugač razvratno življenje gre po gobe, zato pa rabiš spomin.

Pri meni danes, pohani melancani, pravzaprav ednina, pohan melancan:

ežoj
ežoj je napisal/a:
mi študenti pa to rabimo, saj veš kolk je žensk okoli, buh vari, da katero zamešaš, moraš vse imat pošlihtano, drugač razvratno življenje gre po gobe

ežoj
Mar bi bil to povedal Assangeu, pa morda dandanes ne bi bil v kehi... (never trust a twittering chick press) lp, proxima

sam_0643_595

sam_0645_595Goveja juha z rezanci, pečen svinjski vrat, pražen fižol, črna redkev.

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 08.dec 2010 16:09

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 08.dec 2010 16:12
Danes: bečarski paprikaš, polenta, mešana solata (kitajsko zelje, radič, koruza) breskva
danes: goveja juha z rezanci, dušen riž z porom, kuhana zelenjava(cvetača, brokoli, korenje, grah),piščanji in svinjski zvitki polnjeni z sirom in šunko, oviti v pršut pečeni v pečici v omaki, zelena solata z motovilcem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti