Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pečeni zrezki iz sv. ribice s kislo smetano,slanino in sirom, pire krompir, redeča pesa v solati

Petya

Danes smo imeli gobovo juho in kruhove cmoke.

Jutri bi spekla buhtlje pa še ne vem po katerem receptu. Sem jih že delala pa je bila marmelada na dnu in jo je velik steklo ven. Kako naj se jih lotim?

katti

Sendvič (pravzaprav obložen kruhek) in kos zeloooooo dobrega peciva. Recept dobim.

lp

cervus
Ponedeljek;juha,v kosih krompir in piščanec do nedelje Torek; gobova juha in ajdovi žganci z ocvirki Sreda; prežganka, špinača. pire krompir, jajca na oko Četrtek ; juha, orehove palačinke, kompot Petek; pašta, suhe reberce, kruh Sporočilo je spremenil(a) arima dne 03.dec 2010 22:46

Ja, arima, ne vemo kaj je: a je kakšna ajdova polenta z ocvirki, morebit?

ežoj
Sem, imela nekaj problemov s slikami arima

arima, kaže, da sem jaz vprašal ravno ko si še nalagala, pa sem prav zadel. Drugač, mi je najbolj všeč tista špinača z pire krompirjem in jajcem na oko, to tudi jaz delam. A špinačo podušiš na mleku/smetani? Jaz včasih še v špinačo( blitvo ) zamešam jajce.

ežoj
Podušim jo na maslu, proti koncu pa jo malo zalijem s smetano je zelo arima

polenta

copy_of_sdc11080_595

rdeča pesa

sdc11034_595

sočno pecivo

sdc11120_595

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 03.dec 2010 23:42
Spet perfekcija. Bravo, bravo "mzm":))) S katerim fotoaparatom slikaš?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti