Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: jurčki z jajčki, palačinke

Jutri: krompirček in bučke v pečici, mešana solata

krompirjev golaž,slivovi cmoki

Iva

Namesto kosila večerja, kuhal je pa mož "zrezki ala ati", kot so otroci včasih rekli

purs_zrezki_290

Nena

včeraj, najprej kosilo pri mami zame: gobova juha samo z lisičkami, jurčki z jajčki, krompirjeva solata

Potem pa še doma kosilo/večerja za moža in sineta: sirov burek (vse komplet, tudi teso sem naredila sama - PONOSNA )  + kumare v jogurtu

MissLady
Včeraj: mesni cmočki v paradižnikovi omaki z mocarelo in testeninami, mešana solata Danes: stročji fižol v solati, dunajski zrezki, pražen krompir
Včeraj: piščančjo - zelenjavna juha in skutin zavitek Danes pa gremo po službi naokrog in si bomo privoščili pizzo! O izboru picerije se še dogovarjamo. Jannaa
Danes za kosilo: Krompir popražen na čebuli, tenstana jabolka in prekajena riba Ste že kdaj jedli prekajene So res zelo dobre zelenodekle

Muchacha verda ( ali po naše green girl ): a da je prekajena riba dobra? Kdo bi si mislil, bo treba tole zapomnit.

Pri meni danes ribja juha ( pa menda niste mislili, da bom glavo od cipla stran vrgel ):

in fileti cipla s blitvo in rižem s korenjem in cvetačo. Riž arborio, porabil do konca, nič surov ( al dente ) ampak lepo kuhan:

za posladek jabolčni štrudl ( nekam kisel, premal sladkorja ):

Po kosilu meditacija o dovršenosti vesolja, kako je vse tako kot mora bit.

ežoj

ČETRTEK:

Makaronovo meso, zelena solata:

pictures_034_595

Pozdravček!

Danes: Stročji fižol z malo bučnega olja in nekaj feta sirčka (slednji iz zmrzovalnika in ga je treba pojesti), vmešano jajce z drobnjakom. Fige z vrta. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti