Danes: jurčki z jajčki![]()
, palačinke
Jutri: krompirček in bučke v pečici, mešana solata
Danes: jurčki z jajčki![]()
, palačinke
Jutri: krompirček in bučke v pečici, mešana solata
krompirjev golaž,slivovi cmoki
Namesto kosila večerja, kuhal je pa mož "zrezki ala ati", kot so otroci včasih rekli

včeraj, najprej kosilo pri mami zame: gobova juha samo z lisičkami, jurčki z jajčki, krompirjeva solata
Potem pa še doma kosilo/večerja za moža in sineta: sirov burek (vse komplet, tudi teso sem naredila sama - PONOSNA
) + kumare v jogurtu
Muchacha verda ( ali po naše green girl ): a da je prekajena riba dobra? Kdo bi si mislil, bo treba tole zapomnit.
Pri meni danes ribja juha ( pa menda niste mislili, da bom glavo od cipla stran vrgel ):

in fileti cipla s blitvo in rižem s korenjem in cvetačo. Riž arborio, porabil do konca, nič surov ( al dente ) ampak lepo kuhan:

za posladek jabolčni štrudl ( nekam kisel, premal sladkorja ):

Po kosilu meditacija o dovršenosti vesolja, kako je vse tako kot mora bit.
ežojČETRTEK:
Makaronovo meso, zelena solata:

Pozdravček!
Danes: Stročji fižol z malo bučnega olja in nekaj feta sirčka (slednji iz zmrzovalnika in ga je treba pojesti), vmešano jajce z drobnjakom. Fige z vrta. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Kremni rezanci s tartufi