Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ko gledam ežojeve jedilnike, me kar malo slaba vest daje. On veliko da na omega 3, jaz pa premalo, zato, ne bodi ga lena, skočim do bližnjega ribnika po nekaj  in je pri nas danes tole: postrvi in krompir iz pečice, paradižnikova solata

Balenka

Ah, kaj naj človk reče: narobe svet. Meni, ki vem kaj je koper, strokovnjaki, ki tega ne vedo ( in seveda en drugemu držijo štango ), razlagajo, da to kaj je koper to ni. In njim se verjame, oni veljajo za strokovnjake ne pa jaz. Torej: to kaj je koper uradno ni koper, uradno je koper tisto kaj ni koper. A sedaj razumete?

kosilo danes:cimg3162_595

ops, kosilo sicer je, ne pa moje. In še moje:

cimg3160_595

ežoj
Četrtek: domača pizza, vanilijeva krema Petek: svinjski zrezki v zelenjavni omaki, kruhovi cmoki, solata, jabolčni zavitek Sobota: piščančji zrezki, porova rižota, solata Nedelja: moja lazanja, solata, muffini z jabolki, cimetom in rozinami breskva

danes: boranja, domač kruh in biskvit s slivami

jutri: porova juha, pečen piščanec, mlinci, rdeča pesa, puding

Issi
Ežoj, pred par dnevi si se potepal po prestolnici, pa slikal zmaje in čakal japaja.Jaz pa na "dohvatu ruke", pa nič.Sem mislila, da sem tudi jaz tvoja prijateljica! naor

Evo, ežoj je fotografiral kosilo tako, da se nekoper/koromač ja ne vidi. Že ve, zakaj.

rimljanka
Čebulka, lahko ti zagotovim, da je fejst fant (kolikor mi ga je uspelo enkrat na hitro videti...me vsakič, ko hočem glavo ven iz ribnika pomolit, hitro nazaj potunka KVAK ) Drugač pa..tisto, s čimer Ežoj mačke futra in se na sliki ne vidi, je kopromač. To je ena taka specialna bastardna sorta posebej za mačke. In mačke... japaja
Čebulka, jaz sem iz ribnika japaja
Danes: Gobova juha, pečena teletina, riž z grahom, zelena solata, slivova pita Mayisa
Danes: Hitri kotleti iz baze, krompir in paprika peceni v istem pekacu, mesana solatta. Jutri: Kot danes samo v sluzbi pogreto v mikrovalki. Amelia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti