Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

jade
Veš kaj Jade, danes smo imeli družinsko srečanje in ker je večji del plemena gobarsko nor, sem jim nič hudega sluteč povedala, koliko gob je že na terenu,posledično pa na "enem forumu", ker jim seveda ne izdam vira.Oni pa, da ni gob, pa da so lanske slike pa take bučke, da sem sicer bojevita, kar utihnila in si mislila svoje.Potem pa, ko sem prišla domov, pa hitro na Kul, evo pa spet nov šok.Sem ti že zadnjič napisala, da boš prevzela vso krivdo in posledice tele tvoje gobarske bere! . En gobarski objem, pa ne čisto vse zares vzet! naor

Pa pejmo zjutraj malo na sprehod okoli hiše (beri v gozd)...

jade
Haha,! naor
Jaz sem bučka in še ne znam slikat s gsm-jem ter dat na forum, ampak takale gobje slikice so že letošnja realnost. Upam, da bo po 6. septembru prišla še jesenska bera. Grem na dopust do takrat . Mene je ta teden 2 x gobarsko vrglo in rastejo, rastejo. Večerja za razširjeno družino: jurčkov karpačo, belokrajnska pogača, rižota s turki in brezovimi gobani, pohane marele in jurčki z pikantno tatarsko omako, francoska limonina pita. Pijača: belo vino. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kosilo: ramsteak na žaru + solata večerja: kislo mleko + kruh Danes kosilo: melonina rižota + solata večerja samo še solata BORCEK
Danes: špageti s paradižnikom in bazliko, solata iz kumar, za sladico višnjev zavitek s kislo smetano aby

juha s fritati, rižota z jurčki, puranji zrezki po pariško, rdeča pesa v solati

rimljanka

PETEK:

Ričet

Pozdravček!

Danes bosta 2 varianti- 1.pasulj, 2.sataraš, poleg štruške z zeliščnim maslom;

kasneje pa tale sladica, z breskvami.

http://www.kulinarika.net/recepti/4624/sladice/vanilije

katti

Za jutri se približno ve kaj bo za kosilo, jurčki!!!

Jih je moj nabral danes, škoda, da nisem bila zraven.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti