Rižek v poletni solati
Ma japaja ima čisto prav. Včeraj sem študiral " kamo sutra ", danes sem pošinil, da je bistvo: " kamo danes ". Odločim se za vaški ribnik in kosilo je primerno temu: ena orada in nekaj srdel, vendar se slika neki noče naložit, če bo šlo je prilimam pozneje.
A, ja, tist o žabi in princezi ( se kao spremeni v) sploh ne drži ( pa komaj sem vun prišel, ko je vse tako spolzko ).

Evo, sedaj je šlo. Tist črno v kozarcu ne vem kaj je, spominja me na ambrozijo ( pa še to ne vem kaj je, ne ljubi se mi brskat po slovarjih ).
O slavi cesarstev pa kdaj drugič!
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 11. 2010 19:54danes pizza od najboljšega soseda
andreja č.Ežoj, takoj ti pomagam. Amrozija je tole. Ampak, lepo slovensko se ji reče žvrklja. Najbrž zato, ker vsak požirek tako lepo žvrkljaš po ustih. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ežoj drugače pa naj bi bila Ambrozija pijača grških bogov...
Aja pa še tole za gobarje..če naberete Marele(Dežnikarice) ne zavrzite stebel..
Stebla posušite in jih zmeljite v prah.
Žlička tega praha v vsaki gobji jedi naredi toliko arome in okusa kot 5 Jurčkov;-))
polarbear
Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 11. 2010 20:49Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Zdrava orehova potica